Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
MediaMarkt Instagram’daki Glitch Sorununu Fırsata Çevirdi

MediaMarkt Instagram’daki Glitch Sorununu Fırsata Çevirdi

Instagram gönderilerinde glitch görünümlü bozulmalar yaşanırken MediaMarkt ise TBWA\Istanbul imzalı bir içerikle bu durumu fırsata çevirdi.

Son birkaç saattir Instagram’da bir şeyler oluyor. Bazı kullanıcılar akıştaki gönderilerde glitch görünümlü bozulmalar olduğunu gözlemliyor ve sosyal medyadan da bunu dile getiriyorlar. Aynı durumu siz de yaşıyorsanız, aklınızdaki soru işaretini giderelim; Instagram teknik bir sorun yaşadığını Twitter’dan duyurdu ve sorunun en kısa zamanda çözüleceğini bildirdi. MediaMarkt ise TBWA\Istanbul imzalı bir içerikle bu durumu fırsata çevirdi.

Glitch çizgileriyle üstü çizilen eski fiyat

Uygulamanın tamamına bir glitch filtresi uygulanmışçasına çizgi çizgi bozulmalar şeklinde kendini gösteren sorun, barların görseller üzerine binmesi nedeniyle yaşanıyor. Instagram sorunu çözmeye odaklanırken, bazı kullanıcılar bu glitch görünümünü oldukça eğlenceli buldu. Instagram sorun terimiyle Twitter’da arama yaptığınızda Türkiye’deki kullanıcıların da akışlarında aynı sorunu bildirdiğini görebiliyorsunuz. İlk saatlerde özellikle telefonunun bozulduğundan şüphe edenler de olmuş. MediaMarkt ise bu sorunu gerçek zamanlı pazarlama için güzel bir fırsata çevirerek indirim kampanyasını duyurdu.

View this post on Instagram

Hata bizde değil, sende @instagram! ?

A post shared by MediaMarkt Türkiye (@mediamarkt_tr) on

Uygulamadaki sorunun bu denli ses getirmesi ve pek çok kullanıcı tarafından eğlenceli bulunması bundan sonra yapılabilecek bazı yenilikler hakkında ilham verici olabilir mi? Örneğin filtreler arasına glitch eklenebilir mi veya yeni yıla girerken Instagram genelinde 1 günlüğüne farklı bir görünüme geçilmesi kullanıcılar tarafından olumlu karşılanır mı? Ne dersiniz?

Görsel: Twitter
Manşet görseli düzenlenmiştir.