Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tekzen’den Glitch Görünümlü Instagram İletişimi

Tekzen’den Glitch Görünümlü Instagram İletişimi

Tekzen Türkiye, Dwarf Planet imzasıyla Instagram'da yaşanan glitch görünümlü bozukluklardan yola çıkarak gerçek zamanlı içerik hazırladı.

Gündeme ilişkin oluşturulan yeni reklam kampanyaları, marka ve ajans tarafında gerçek zamanlı pazarlama açısından sık kullanılan bir teknik haline geldi. Markalar için doğru zamanda doğru bağlamda kullanıldığında gerçek zamanlı pazarlama yüksek etkileşim almanın da önünü açıyor.

Instagram’da yaşanan teknik sorun nedeni ile oluşan glitch görünümlü bozukluklar büyük gündem yaratmıştı. Dwarf Planet’ın Tekzen için hazırladığı glitch görünümlü bir içerik paylaştı. Sürgülü dolap ürünü için glitch görünümlü bir içerik hazırlayarak, Instagram’da yaşanan soruna göndermede bulunan Tekzen, bu içeriği “Ekranınızda bir problem yok. Tekzen’de fiyatlar gördüğünüz gibi.” metniyle yayınladı.

Gündem konusu haline gelen bu durum için Instagram tarafından özel bir açıklama yapıldı. Instagram’ın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan gönderide, sorunun giderilmeye çalışıldığı belirtilse de, tamamen ne zaman sonlanacağına dair bir açıklama yapılmadı.

Künye:
Reklam Ajansı: Dwarf Planet
Marka: Tekzen
Müşteri: Uğur Genç, Canberk Kurşunluoğlu
Yaratıcı Ekip: Burak Arslan, Tuğçe Arıgün, Aşkın Gül Ulu, İrem Dursun, Başak Gülhan

Görsel: Instagram