Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
McDonald’s’tan “İstanbul’da Bir Gün” Temalı Işık Gösterisi!

McDonald’s’tan “İstanbul’da Bir Gün” Temalı Işık Gösterisi!

McDonald’s özel şovuyla İstanbul’u büyüledi.

Dünyanın en değerli yeme – içme markası olan McDonald’s, yaratıcı pazarlama içerikleriyle dünyanın her noktasında tüketicinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak İstanbul Boğazı’nda ilgi çekici bir ışık gösterisi gerçekleştiren marka, bu kapsamda ikonik logosunu İstanbul temasıyla birleştirdi. Bebek Parkı’nda gerçekleştirilen ve dikkat çekici görsel efektlerle hazırlanan “İstanbul’da Bir Gün” adlı gösteride; Boğaziçi Köprüsü, İstanbul Boğazı, Kız Kulesi, şehir hatları vapuru ve lale gibi İstanbul’un sembolü haline gelen unsurlar, McDonald’s logosu ile birlikte yansıtılarak izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Her yerde sevilen marka

Yenilikçi bakış açısıyla misafirlerine geleceğin restoran deneyimini sunan McDonald’s, sahip olduğu teknolojiyle hizmet kalitesini iyileştirmeye devam ederken hayata geçirdiği etkinlik ve kampanyalarla da güncel trendleri belirliyor. Marka bu yönüyle de hızlı servis sektörüne global çapta yön veriyor. Türkiye’de son olarak yapay zeka ile hazırlanan içecek tarifleriyle dikkatleri üzerine çeken McDonald’s, günümüz teknolojisini en efektif şekilde hem iş süreçlerine hem de pazarlama materyallerine entegre etmeye devam ediyor. “İstanbul’da Bir Gün” adlı ışık gösterisi ise McDonald’s’ın tüketiciyle kurduğu bağın farklı sosyal etkinliklerle desteklenmesi açısından önem taşıyor. Marka, dünyanın birçok yerinde benzer eğlenceli etkinliklerle tüketicilerin gözündeki sevilen marka algısını her geçen gün daha da yukarıya taşıyor.

McDonald’s Türkiye Hakkında:
‘BrandZ 2022 En Değerli 100 Küresel Marka’ çalışmasına göre dünyanın en değerli 5. markası olan ve teknoloji şirketleriyle birlikte ilk 5’te yer alan tek yeme-içme firması McDonald’s, Türkiye’de ilk restoranını 1986 açmıştır. McDonald’s, bugün yaklaşık 250 restoranı ve 7500’e yakın çalışanı ile hizmet vermektedir. Sunduğu ürün ve hizmetlerin %98’ini Türkiye’de üretim yapan tedarikçilerden temin etmektedir.

Görsel: McDonald’s