Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yılın En İlham Verici Haftası Geliyor: Brand Week İstanbul

Yılın En İlham Verici Haftası Geliyor: Brand Week İstanbul

Bu yıl 4. kez düzenlenecek Brand Week İstanbul, 7 - 11 Kasım tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek.

Pazarlama ve iletişim dünyasının yerel ve küreseldeki önemli isimlerin yer alacağı Brand Week İstanbul, bir konferans serisi olarak değil sergi, yarışma ve gösterim gibi çeşitli etkinliklerle bir festival ruhunu yakalıyor.

Bigumigu’nun da basın sponsoru olarak yer aldığı Brand Week İstanbul‘da Wharton School Pazarlama Profesörü Dr. Jonah Berger, SapientNitro’nun Marka & Pazarlama Stratejisi Küresel Başkanı Darren McColl ve Nörobilim önderi Prof.Dr. Rafal Ohme gibi önemli isimlerin konuşmaları yer alıyor.

Konferansın yerel konuşmacıları arasında ise Yekta Kopan, Haluk Sicimoğlu, Cem Batu, Alemşah Öztürk ve Emir Işık gibi isimler alıyor. Ayrıca ödüllü film yapımcısı Mika Johnson ve HYPER-REALITY filmiyle Bigumigu’da yer verdiğimiz tasarım danışmanı ve yönetmen Keiichi Matsuda da etkinlikte yer alacak konuşmacılar arasında.

Marka Okulu ile birlikte hazırlanan Brand Academy ise bu yıl sertifika programına dönüşerek öğrencilerin pazarlama ve marka dünyasına dair ipuçlarını yakalaması ve deneyim kazandırmayı amaçlıyor.

Bu yıl 11.’si düzenlenecek olan Felis Ödülleri’ne de ev sahipliği yapan Brand Week İstanbul’da toplam 14 ana kategoride yarışan kampanyalar ödüllendirilecek. 7 – 11 Kasım’da gerçekleşecek olan Brand Week İstanbul ile ilgili detaylı bilgiyi buradan üzerinden alabilirsiniz.

Görsel: Brand Week İstanbul