Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yerel Fikirlerin Keşif Sahnesi: Kolektif Explore

Yerel Fikirlerin Keşif Sahnesi: Kolektif Explore

Kolektif House bünyesinde gerçekleşen etkinlikler serisi Kolektif Explore, yerel oluşum, fikir ve ürünlerin çıkış hikayelerini paylaştığı bir alan sunuyor.

Girişimcilik ekosistemi tüm dünyada yeni fikirlere ve faydalara gelişebilecekler uygun ortamı hazırlıyor. Fikirler çoğaldıkça hayatımızda önceden sorun olarak değerlendirmediğimiz vakalar, çözümle buluşuyor. Girişimcilik kavramı yaygınlaştıkça, hayatımız da iyiye doğru evriliyor.

Kolektif House çatısı altında düzenlenen Kolektif Explore’da yerel olarak geliştirilen oluşum, fikir ve ürünler dile getiriliyor. Hafta içi akşamları düzenlenen Kolektif Explore etkinlikleri melek yatırımcı, girişimci, üretici gibi ilham verici isimlerin açılış konuşmalarıyla başlıyor. Ardından 3 farklı yerel girişim ortaya çıkış ve fikirlerini gerçeğe dönüştürme hikayelerini paylaşıyor. Tüm bu zihin açıcı konuşmaların arasında ise kahve molalarında diğer katılımcılarla da tanışıp yeni fırsatlar üretiliyor.

Hızlı ve kolay ödeme sistemi Iyzico’nun destekleriyle gerçekleşen Kolektif Explore’da bugüne kadar Hasan Aslanoba, Emre Kurttepeli, Fırat İşbecer, Erhan Erkut, Şekip Can Gökalp ve Alemşah Öztürk gibi isimler açılış konuşmalarıyla yer alırken Scorp, BiSu, Sinemia, Bionluk ve Mutlubiev gibi başarılı yerel girişimlerin deneyimleri de paylaşıldı.

Bir sonraki etkinliği 10 Şubat’ta düzenlenecek olan Kolektif Explore’u, Kolektif House’un Facebook sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Görsel; Kolektif House