Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Girişimci Ve Yatırımcılar Kolektif House Çatısı Altında Bir Arada [advertorial]

Girişimci Ve Yatırımcılar Kolektif House Çatısı Altında Bir Arada [advertorial]

Kolektif House, girişimci üyelerine yatırımcılarla aynı çatı altında oldukları bir ofis imkanı sunarken, onlar için özel programlar geliştiriyor.

Mutlu ofis anlayışını benimseyen Kolektif House’un, içlerinde Scorp, Flight Recorder, Kolay Randevu ve IAMNOTBASIC gibi isimlerin olduğu girişimci üyeleri her geçen gün artıyor. Kolektif House, girişimci üyelerine içlerinde Türkiye’nin ilk melek yatırımcı gruplarından olan Galata İş Melekleri (Galata Business Angels), Silikon Vadisi’nin önemli erken aşama yatırım şirketlerinden 500 Startups, Türkiye’deki girişimlerin sağlıklı büyüyebilmeleri için hızlandırıcı program Hackquarters ve BIC Angel Investments’tan Ömer Erkmen gibi yatırımcı isim ve şirketlerle bir arada oldukları bir çalışma ortamı sunuyor ve bunun yanında yatırımcıları destekleyecek özel programları hayata geçiriyor.

Hayatı kolaylaştıran ürünler geliştiren butik bir teknoloji stüdyosu olan Kolektif Labs, Kolektif House bünyesindeki girişimlere destek veriyor. Bunun yanında kolektiflilere özel geliştirilen “Kolektif Up”, Kolektif House bünyesindeki girişimlerin ilgi alanı ve talepleri üzerine ihtiyaçlarını gidermek için şekillenen bir destek oluşumu. Bu oluşum kapsamında çeşitli konu veya sektörler üzerine eğitimler ve alanında uzman kişilerle bire bir toplantılar düzenleniyor.

Girişimcilerle tanışmak, projelerinden ilham almak ve fikir alışverişinde bulunmak için düşünülen Kolektif Explore platformunun geçtiğimiz günlerde gerçekleşen, açılış konuşmasını Yemek Sepeti’nin CEO’su Nevzat Aydın’ın yaptığı 10. organizasyonunda IAMNOTBASIC, Cepfix ve garaaj gibi girişimler ürünlerini tanıttı.

Kolektif House’u Facebook, Instagram, YouTube ve Twitter‘dan takip edebilirsiniz.

Görsel; Kolektif House