Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kolektif House’un 3. Evi Levent’te Açılıyor [advertorial]

Kolektif House’un 3. Evi Levent’te Açılıyor [advertorial]

4. Levent Sanayi ve Şişhane'den sonra Kolektif House, Haziran ayında 3. yaşayan ofisini Levent'te açıyor.

Mutlu ve yaşayan ofis kavramlarını benimseyen ve yaratıcı disiplinlerde üretim yapan bireylere çalışma alanı sunan Kolektif House, Sanayi Mahallesi’nde başlayan yolculuğuna Şişhane’deki ikinci evlerini açarak devam etmişti. Haziran ayı ise Kolektif House için 3. yaşayan ofisini Levent’te açması ve yaratıcı zihinler için yeni bir alan sunmanın heyecanını taşıyor.

Kanyon Alışveriş Merkezi’nin yanında yer alacak Kolektif House Levent, 2.800 metrekarelik bir alana sahip olacak ve 1 ile 50 kişi arasındaki ofis ölçeklerine özel çözümler sunacak. Girişimcilik dünyasına göre büyük sayılabilecek bir sayı olan 50 kişilik bir şirket de bağımsız çalışan ve tek kişiden oluşan bir şirket de Levent’te kendine ait bir ofis sahibi olabilecek. Bahçeli ve balkonlu ofisleri de bulunan Kolektif House Levent, 250 metrekarelik etkinlik alanı, farklı boyutlar ve konseptlerdeki toplantı odaları, kütüphane, dinlenme ve açık çalışma alanları, yaratıcılık odası ile sosyal ve dinamik bir ortak kullanım zemini yaratıyor.

Bir ofisin ve ofis çalışanının ihtiyacı olabilecek her şeyin hazır olduğu Kolektif House çatısı altında Pazartesi kahvaltıları, müzik, kültür sanat ve sektörel etkinlikler, temizlik, güvenlik ve sorunsuz internet bağlantısıyla Kolektiflilerin sadece mutlu olduğu işe odaklanmasını sağlıyor.

Kolektif House Levent hakkında detaylı bilgi almak ve üyelik modelleri hakkında bilgi almak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Görsel: Kolektif House