Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kolektif House’da Gezgin Olmak [advertorial]

Kolektif House’da Gezgin Olmak [advertorial]

Kolektif House’un evde ya da Cafe’lerde çalışan bağımsız çalışanlara bir teklifi var: Gezgin üyelik ile rahat, esnek ve daha sosyal bir çalışma ortamı.

Bağımsız çalışanlar için ofise dönüşen evler ve Cafe’ler özellikle çalışmak için tasarlanmadıklarından ve dikkat dağıtacak çok sayıda unsura açık olduklarından bir süre sonra verimsiz çalışma saatleri geçirmenize sebep olabiliyor. Biraz sosyalleşmek amacıyla bilgisayarınızı alıp çalışmaya gittiğiniz Cafe ise yan masa gürültüsünden dikkat dağınıklığına sebep olabildiği gibi, gidip gelen internetiyle de hızınızı kesebilir. Tüm gün yalnız olmanın vereceği sıkıntı ve asosyalliği de tahmin edersiniz. Müşterilerinizi ya da iş ortaklarınızı profesyonel bir şekilde ağırlayamamanınsa evden çalışmanın en büyük sorunlarından biri olduğu bir gerçek.

4. Levent Sanayi Sitesi’nde ve Şişhane’deki Nejat Eczacıbaşı binasında ofisleri bulunan Kolektif House, bağımsız üyelerin ve şirketlerin bir arada çalıştığı, çok farklı alanlardan çalışanların yan yana oturabildiği, birbirleriyle tanışabildiği bir sisteme sahip.

Hazır ofis anlayışını geliştiren Kolektif House, “Gezgin üyelik” ile bağımsız çalışanlara hem rahat ve esnek şartlara sahip bir ofis ortamı, hem sosyalleşme imkanı hem de gerektiğinde daha profesyonel toplantı ve görüşmeler yapabileceğiniz bir mekan sağlıyor.

Gezgin üyelik sisteminin en önemli özelliği ofisinizi ne kadar süre kullanıyorsanız o kadar ödüyor olmanız. Üstelik çalışacağınız saat dilimlerini geceymiş, gündüzmüş demeden kendinize göre ayarlayabiliyor ve gezgin üyeler için ayrılmış alan ve masalardan istediğinizi o günkü ofisiniz haline getirebiliyorsunuz. Bunun yanında Gezgin üyeler de, Kolektif House’un tüm standart hizmetlerinden faydalanabiliyor.

Gezgin üyelik avantajlarıyla ilgili detaylı bilgi almak için şurayı ziyaret edebilirsiniz.

Görsel; kolektifhouse