Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bütçenize Göre İdeal Tatil Planlayıcı: NomadApp

Bütçenize Göre İdeal Tatil Planlayıcı: NomadApp

NomadApp, bütçe sınırı olmadan elinizdeki imkan ve tercihlere göre en uygun tatil rotasını çıkarıyor.

Tatile çıkmak veya gezgin olup dünyayı dolaşmak arasındaki bir nüans tüm algıyı değiştirebiliyor. Gezgin vatandaşı olduğu ülke sınırlarını sürekli terk eden birey izlenimi verirken tatile çıkanlar daha seyrek seyahatlar planlıyor. Fakat deneyim açısından baktığımızda her yolculuk kendi hikayesini yaratıyor. Ve hepsinin ortak noktası bütçe hesaplamak ve sınırlı bütçeyle azami macera yaşayabilmek.

Seyahatlerde yaşanan temel bütçe ve planlama sorunlarını ortadan kaldırmak adına geliştirilen ve kitle kaynak yöntemiyle geniş veritabanı yaratan NomadApp, aklınızdaki kıstasları öğrenerek size en dolu rotayı çıkarıyor. Bütçeniz 300 dolar da olsa 30.000 dolar da olsa aklınızdaki yolculuğu ve macerayı yaşayabileceğiniz en iyi istikameti ortaya çıkarıyor.

Şu anda beta aşamasında olan ve yakın dönemde uygulama marketlerde yerini almaya hazırlanan NomadApp, seyahat planlarınızın sadık yardımcısı olmayı amaçlıyor. Ne kadar sık yolculuk yaparsanız yapın, ne kadar sıkı bütçeniz olursa olsun Dünya’nın bambaşka noktalarındaki hikayeleri keşfetmeniz için alternatifler üretiyor.

Görsel; NomadApp