Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Four Seasons Oteli Tüketiciyi Pinterest’te Yakalıyor

Four Seasons Oteli Tüketiciyi Pinterest’te Yakalıyor

Four Seasons dünyada 70'ten fazla otelinde ağırlamak üzere misafirlerine Pinterest üzerinden tatil planı hazırlıyor.

Pin.Pack.Go, Four Seasons otel zincirinin Pinterest kampanyasının adı. Yani pinleyin, hazırlanan ve hadi tatile çıkın.

Pinterest üzerinden sizin tatil anlayışınıza göre size tatil planlaması yapmayı öneren otel zinciri elbette bunu yaparken dünyada 70 noktadan fazla yerde olan otellerine güveniyor. Nereye giderseniz gidin tatiliniz boyunca bizim otellerimizde kalabilirsiniz mesajını fazlasıyla iyi şekilde veren kampanya için yapmanız gereken: Pin.Pack.Go board’u oluşturmak, otelin sayfasının yorumlarına (yani buraya) hangi Four Seasons’ta kalmak istediğinizi yazmak. Ardından o otel sizi Pinterest’te takip edecek, siz de onu takip edip board’u birlikte düzenlemeye o oteli davet ederseniz Four Seasons’tan uzman ekip sizin hazırladıklarınızla ilgili öneriler verip size özel tipler sunacak, tatilinizle ilgili yerel bilgileri doğrultusunda yönlendirmede bulunacak.
BuFour Seasons‘ın kendi Pinterest sayfası. Biliyorsunuz Pinterest en çok moda ve turizm alanlarında ziyareti satışa çeviriyor.
Bu da Pin.Pack.Go sayfası.
Kampanya zaten Four Seasons’ta kalmaya karar vermiş hatta belki de rezervasyonunu yaptırmış tüketicileri hedef alıyor olsa da bu kurgu tatil planını yapamayan ve kampanyadan haberdar olanları da kendine çekebilir. Aynı zamanda marka ile bağ kuran bu iş sosyal medya etkileşimine de gözle görülür katkı sağlar.