Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Evin Salonunda Geçen Keyifli Bir Tatil Canlandırması

Evin Salonunda Geçen Keyifli Bir Tatil Canlandırması

Expedia için Team One tarafından hazırlanan stop-motion reklam filmi evdeki eğlenceli tatil planı yerine dışarı çıkma vaktinin geldiğini hatırlatıyor.

Fotoğrafçı, film yapımcısı ve kayakçı Philipp Klein Herrero pandemiden önce gideceği kayak tatilinin karantina nedeniyle iptal olmasının ardından tatili evine taşımıştı. GoPro ile kendi evinde çektiği Freeride Skiing at Home videosu ile oturma odasının zemininde kayak yapmanın eğlenceli bir yolunu bulmuştu. Daha önceleri de odanın yukarısından yapılan çekimler ve stop-motion tekniğiyle Oren Lavie tarafından seslendirilen Her Morning Elegance parçasının müzik videosu ve Target Australya için Every Colour You Can Dream başlıklı reklam filmleri hazırlanmıştı.

Salonda tatil keyfi

Stop-motion tekniğinin benzer bir şekilde kullandığı bir kampanya ABD merkezli seyahat acentesi Expedia tarafından yayınlandı. Let’s Take a Trip başlıklı kampanya karantina sonrası güvenle yola çıkmanın ve tatile gitmenin zamanın geldiğini eğlenceli bir şekilde aktarıyor.

Expedia internet sitesi üzerinden uçak bileti, otel rezervasyonu, tatil paketleri ve araç kiralama gibi farklı alanlarda hizmet alınabiliyor. Team One tarafından yaratılan reklam filmi evlerinde tatil macerasına atılan bir çifti konu ediniyor. İkili bir anda evlerinin salonunu gezilerinin hayali bir versiyonu için yeniden uyarlıyor. Yukardan çekilen reklam filmi, Philipp Klein Herrero’nun evdeki kayak videosuna oldukça benzeyen sahneler de içeriyor. Önce yola çıkılıyor. Ardından dağ yürüyüşü ve havuz keyfi yapılıyor. Sonunda ise çift bir otel odasında dinleniyor. Tüm bu süreçte oyuncular salonun zemininde adım adım tatilin keyfini çıkarıyor. Expedia bu keyfi dışarıda da yaşamanın vakti geldiğini hatırlatıyor.

Künye

Müşteri: Expedia
Ajans: Team One

Görsel: Vimeo