Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Booking.com’dan Manchester Derbisine Özel Tatil Evi

Booking.com’dan Manchester Derbisine Özel Tatil Evi

Booking.com, Manchester United ve Manchester City taraftarlarını derbi öncesinde özel tasarım derbi evine davet ediyor.

14 Ocak’ta oynanacak Manchester United ve Manchester City derbisi öncesinde Booking.com, iki rakibi özel bir tatil evi tasarımında buluşturdu. Yarısı Manchester United kırmızısı ve yarısı Manchester City mavisi olan First Street’teki ev, iki futbol takımının stadyumlarının tam ortasında yer alıyor. 7 metreye 5 metre ölçülerindeki özel yapım evin tüm dekorasyonu, iki futbol takımının renklerine göre yapıldı.

Half-and-Half House adlı ev, Booking.com tarafından 1881 yılında oynanan ilk Manchester derbisine saygı sunmak amacıyla tasarlandı. Booking.com başkan yardımcısı Matthias Schmid projenin çıkış noktasını “Manchester’da dünyanın başka hiçbir yerinde olmayan bir sıcaklık ve canlılık var. Görünürde bölünmenin olduğu ender durumlarda bile, her zaman altta yatan bir birlik var. Hangi tarafta olursanız olun Manchester birdir.” sözleriyle açıklıyor.

Derbiye özel tatil evinde konaklamak isteyenler Booking.com sitesinde veya uygulamasında bu Perşembe günü gerçekleşecek maç öncesinde bir geceliği 18,81 pound karşılığında rezervasyon yapabilecekler. 2005’ten bu yana Manchester’da faaliyet gösteren Booking.com, derbiye özel tasarladığı evi maç sonrasında kaldırarak, Worsley kampında kullanılmak üzere Manchester’s Scouts’a bağışlayacak.

Görseller: Booking