Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dior, Paris Saint-Germain ile İlk Kez Sahada

Dior, Paris Saint-Germain ile İlk Kez Sahada

İlk kez bir spor kulübü ile iş birliği yapan Dior, Paris Saint-Germain için tasarladığı koleksiyonu tanıttı.

2021 yılında Paris Saint-Germain ile iki yıllık bir iş birliğini gerçekleştiren Dior, kulüp için hazırladığı yeni koleksiyonu tanıttı. Dior, bu iş birliği ile ilk kez bir spor kulübü için kıyafet tasarladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Dior Official (@dior)’in paylaştığı bir gönderi

Dior’un sanat yönetmeni Kim Jones imzalı koleksiyonun tanıtımı için PSG oyuncuları kamera karşısına geçti. 2022-2023 sezonu için hazırlanan koleksiyonda özel dikim takımlar, Paris Saint-Germain logosuyla süslenmiş örgü kazaklar, polo tişörtler, işlemeli Harrington ceketler, Dior erkek koleksiyonlarının klasik parçalarından Dior Lingot çanta ve Dior Explorer Derbies ayakkabılar yer alıyor. Ayakkabıların iç tabanı, oyuncuların forma numaralarının yer aldığı gümüş kabartmalı bir filmle kaplandı.

Kampanya görselleri moda fotoğrafçısı Till Janz tarafından çekilen koleksiyonun modelliğini PSG’nin yıldız oyuncuları Kylian Mbappé ve Lionel Messi başta olmak üzere Renato Sanches, Fabian Ruiz, Keylor Navas ve Nuno Mendes dahil tüm PSG oyuncuları yaptı. Dior, Instagram hesabından yaptığı duyuruda, “The House, PSG futbol takımının resmi terzisi olmaya devam etmekten ve oyuncuların gereksinimlerini karşılamak için Kim Jones tarafından tasarlanan rahat ve rafine görünümlerden yana heyecanlı” ifadelerini kullandı. Kulüp oyuncuları, 14 Şubat Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’e karşı oynayacakları ilk maç öncesinde yeni Dior tasarımlarıyla arzı endam edecekler.

Görseller: Instagram, Youtube