Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ralph Lauren ve G2’nin Kapsül Koleksiyonu

Ralph Lauren ve G2’nin Kapsül Koleksiyonu

Espor organizasyonu G2 ile iş birliği yapan Ralph Lauren, oyuncu toplulukları için günlük kıyafetlerden oluşan bir kapsül koleksiyon piyasaya sürdü.

2021 yılından bu yana Berlin merkezli espor organizasyonu G2’nin özel moda tasarımcısı olan Ralph Lauren, G2 için hazırladığı kapsül koleksiyonu tanıttı. Tişört, polo gömlek, şapka, kapüşonlu ve eşofman gibi gündelik kıyafetleri içeren koleksiyonda bulunan her parça, ABD’li lüks moda markasının ikonik kırmızı ve lacivert renk paletine ve yeni tasarlanan özel G2 x Ralph Lauren armasına sahip.

Halihazırda G2’nin web sitesinde satışa sunulan kapsül koleksiyon, 15 Temmuz’da Berlin’de düzenlenen LEC Summer Playoff 2023’te ilk kez G2’nin sporcuları ve içerik oluşturucuları tarafından tanıtıldı. Rekabetçi oyun dünyasından ilham alan seri, stili gardıroplarına dahil etmek isteyen oyuncu topluluklarını hedefliyor.

Öte yandan Ralph Lauren dahil olmak üzere Spotify’dan Redbull ve Mastercard’a kurduğu 10’a yakın iş birliği ile G2, Avrupa’nın en büyük espor organizasyonlarından biri olarak konumunu sağlamlaştırmaya çalışıyor. Basın açıklamasında G2 Esports COO’su Sabrina Ratih, “G2’de ortaklıklar tamamen tüketici için daha iyi deneyimler ve teklifler yaratmak, hayranları markaya yaklaştırmak ve yeni kitleler çekmekle ilgili. Bu işbirliği bunların hepsini ve daha fazlasını yapıyor.” diyor.

@g2esports Enjoy @ralphlauren Rekkles 🥵 #gamergoals #idfc #fashion #rekkles ♬ original sound – G2 Esports


Ralph Lauren ile birlikte Haziran 2021’de Twitch ve TikTok odaklı bir dizi aktivasyon başlatan G2, yeni kapsül koleksiyonun tanıtımı için aralarında Nikola “NiKo” Kovač, Steven “Hans Sama” Liv, Michaela “mimi” Lintrup, Zainab “dahil olmak üzere G2’nin en iyi profesyonel oyuncularından bazılarının yer aldığı kısa bir animasyon filmi yayınladı. League of Legends tarzında hazırlanan tanıtım filmi, G2’nin şirket içi yaratıcı ekibi Digiteyes tarafından tasarlandı ve üretildi. Animasyonu aşağıda izleyebilirsiniz.

Görseller: G2, Twitter,  Youtube