Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Balmain ve Evian İş Birliğinin Yeni Kapsül Koleksiyonu

Balmain ve Evian İş Birliğinin Yeni Kapsül Koleksiyonu

Balmain ve Evian, geçen yıl başlattıkları iş birliklerinin son ürünü olan kapsül koleksiyonu Wieden + Kennedy imzalı "Değişim Birlikte Güzeldir" kampanyasıyla tanıtıyor.

Lüks moda markası Balmain ile şişelenmiş su markası Evian, geçtiğimiz yıl başlattıkları iş birliklerinin ikinci koleksiyonunu tanıttı. İki Fransız markanın ilk ortak çalışması kapsamında Balmain’in kreatif direktörü Olivier Rousteing’in imzasını taşıyan ve geri dönüştürülmüş plastik şişe atıklarından üretilen bir couture elbise tasarımının yanı sıra barok esintili bir Evian x Balmain cam su şişesi piyasaya sürülmüştü. Plastik şişeleri moda endüstrisine kazandırmayı seven Evian, geçtiğimiz yıl sürdürülebilir moda markası Rothy’s ile iş birliği yaparak ABD Açık Tenis Turnuvası’nda sahaya atılan şişelerden tenis kıyafet ve aksesuarlarından oluşan bir koleksiyon hazırlamıştı.

Wieden + Kennedy imzalı “Değişim birlikte güzeldir” kampanyasıyla tanıtılan ortaklığın ikinci çalışması, kapüşonlu ve montlardan plaj giyimine kadar çok sayıda parçadan oluşan hayli geniş bir kapsül koleksiyon. Gradyan geçişli tasarımların üretiminde geri dönüştürülmüş plastik su şişelerinin yanı sıra GOTS sertifikalı organik pamuk, FSC sertifikalı viskon ve birkaç GRS sertifikalı geri dönüştürülmüş malzeme gibi sürdürülebilir kumaşlar tercih edildi.

Koleksiyonun tanıtımı için koreografisi Leo Walk tarafından hazırlanan dans grubu La Marche Bleue‘nin performans sergilediği kısa bir video çalışması hazırlandı. Balmain & Evian iş birliğinin videolarını aşağıda izleyebilirsiniz. Balmain’in dünya çapındaki mağazaları ile çevrim içi mağazasında satışa sunulan kapsül koleksiyondaki parçaları ve detaylarını ise Balmain’in web sitesinden inceleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Balmain (@balmain)’in paylaştığı bir gönderi

Görseller: Balmain, Twitter, Instagram