Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tüm Açık Hava Etkinlikleri İçin Tek Ekipman: Adventure Board

Tüm Açık Hava Etkinlikleri İçin Tek Ekipman: Adventure Board

Şişme spor tahtası Adventure Board; kızak, trambolin, tramplen, kaydırak, sörf tahtası ve kano gibi çok sayıda aracın yerine kullanılabiliyor.

Colorado merkezli şirket Adventure Board, farklı alanlardan dış mekan ekipmanlarından tamamını tek bir üründe toplamış. Sağlamlığıyla şaşırtan ürün, her türlü zemine uygun bir eğlence tahtasının yerini alabiliyor. Ormanlarda, göllerde ve karla kaplı yamaçlarda birçokmaceraya uyumlu.

Balkonda, bahçede, kampta, kayakta, plajda Adventure Board

Çocuklar için arka bahçe oyun ekipmanları satma konusunda onlarca yıllık deneyime sahip olan Adventure Board’un kurucusu Joey Delmore, arka bahçeleri olmayan apartman ve komplekslerde yaşayan çocuklar için bir arka bahçe zıplama ürününe ihtiyaç olduğunu gözlemlemiş. Bu sorunu çözmek için jimnastikçilerin kullandığı içi hava yada sünger dolgulu kalın matlara odaklanmış. Aklındaki versiyonu geliştirmek için de bir paddleboard (kürek sörfü) üreticisiyle ortaklık kurmuş.

Fabrikadan dönen prototipler o kadar dayanıklı olmuş ki Delmore tasarımın şişirilebilir bir arka bahçe sıçrama tahtasından daha fazlası olabileceğine karar vermiş. Bir zamanlar Outdoor Air Trax olan şey, her yönüyle Adventure Board’a dönüşmüş.

Şişme yatak, bisiklet rampası veya sert düşüşleri önleyen bir minder

Adventure Board, şirketin 2021’in sonlarında yola çıkarken hayal bile edemediği aktiviteler de dahil olmak üzere hemen hemen her türlü aktiviteye hazır durumda. Yukarıda saydıklarımın yanı sıra gece kampı veya gündüz siestaları için şişme yatak,dağ bisikleti rampası veya rampa sonrası iniş pisti olarak da işlev görüyor.

Tüm bu aktivitelerle kısa sürede yıpranır gibi görünüyor. Ancak şirket, beş yıllık bir garanti sunacak kadar kendinden emin. 3, 5 ve 7 m uzunlukta 3 versiyonla sunulan Adventure Board’un ağırlığı 16 ve 29,5 kg arasında değişiyor. Havası indirildiğinde, panolar daha kolay taşıma ve depolama için rulo yapılabiliyor. Yeniden şişirilmesi yaklaşık 10 ila 20 dakika sürüyor. Farklı uzunluktaki versiyonlar sırasıyla 799 dolar, 1.099 dolar ve 1.399 dolar fiyatla satılıyor. El pompasının yanı sıra isteğe bağlı olarak pakete elektrikli pompa da eklenebiliyor.

Görsel: Adventure Board