Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Oyunculara Darbeleri Hissettiren Assassin’s Creed Giysisi

Oyunculara Darbeleri Hissettiren Assassin’s Creed Giysisi

Ubisoft ve OWO Game, Assassin's Creed oyuncularının sanal darbeleri fiziksel olarak hissedebileceği dokunsal bir giysi piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Elektronik ciltlerle ilgili yenilikler sanal dünyada gelişmiş dokunsallığın yakın zamanda hayatımıza gireceğine işaret ediyordu. Peki oyuncular, oyun karakterlerine çarpan her darbeyi, yumruğu ve düşüşü hissedebilseydi video oyunları daha mı eğlenceli olurdu? Ubisoft’un Assassin’s Creed oyuncuları için hazırladığı dokunsal geri bildirim tişörtü ile artık bu sorunun cevabını bulmak mümkün.

Ubisoft’un açıklamalarına göre bu giysi, OWO sistemini kullanarak kullanıcıların oyun içi karakterlerin hedeflerine yönelik hassas hareketleri hissetmesini sağlayacak. “Düşmanlarınızın çok yaklaşmasına izin vermeyin, aksi takdirde sonuçlarını hissedersiniz” diye de uyarıda bulunmuşlar.

Oyuncular rüzgarı, düşmeleri, şiddetli yaralanmaları ve daha nicelerini hissedebilecek

Dokunsal oyun sistemi OWO Game’in‘nun hisler/duyular kitaplığına göre, oyuncular deneyimleyeceği geri bildirim yelpazesi; esen rüzgardan basınca, serbest düşmeye, bıçak yaralarına, şiddetli karın yaralanmalarına kadar uzanıyor.

Bu dokunsal giysi, müşterilere Assassin’s Creed: Mirage Special Edition’ın dijital bir kopyasıyla birlikte teslim edilecek. Giysi; PS5, Xbox Series X veya PC’de oynanan oyunlarla uyumlu. Teslim edilen her sette bir OWO cildi/derisi, OWO Game cihazı, 20 adet jel ped, şarj kablosu, saklama çantası ve oyun kodu bulunacak.

Kullanıcılar dokunsal geri bildirim giysisini, bireylerin kişisel ekranlarını tam olarak kalibre etmelerini sağlayacak bir uygulamayla eşleştirebilecek. Her oyuncunun istatistikleri yazılıma kaydedilecek. Böylece oyuna her girildiğinde kalibrasyon otomatik olarak özelleştirilecek.

Yakında piyasaya sürülecek dokunsal giysiyle ilgili gelişmeleri buradan ve şuradan takip edebilirsiniz.

Görsel: OWO Game