Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
THY’nin Messi’li İbrahimoviç’li Reklam Filmi

THY’nin Messi’li İbrahimoviç’li Reklam Filmi

THY sene başında Barcelona’ya sponsor olarak bütün dünyada ses getirmişti. Daha sonrasında Manchester United gibi bir deve daha sponsor oldular. Sponsorluktan sonra 2 takıma da özel giydirilmiş uçak hazırlayan THY ilk reklam filmini Barcelona takımı ile çekti.

Son günlerin en çok konuşulan ismi Messi’nin ve diğer bütün Barcelona takımının oynadığı reklamda, oyuncular idman yaparken THY uçağı sahanın yanına gelerek Barcelona’lı oyuncuları alıyorlar.  Aynı bir takım otobüsü gibi.(kullanılan THY topları, çocukken oynadığımız plastik toplara çok benziyorlar  )

Ayrıca THY, Türkiye’de ve Dünyada lüks sınıf bir havayolu şirketi olduğunu vurguluyor. AnadoluJet’i açmalarının sebebide Türkiye’de ki orta sınıf yolcuları kaybetmemek adına. Kısacası Kevin Costner ile başlayan THY nin uluslar arası lüks imajını vurgulayan reklamları, Boiyoke kulesi ve Barcelona reklamı ile devam ediyor.

Gurur veren bir diğer nokta ise bir Türk markasını özellikle içerisinde Türk geçen bir markanın bütün dünyada duyulması müthiş bişi.

Reklam hakkında kısa bilgi

Yönetmen: Marco Grandia
Görüntü Yönetmeni: Gabor Deak
Müzik: Sertap Erener – Nil Karaibrahimgil

THY & Barcelona Reklam Filmi

Reklamın Kamera Arkası için Tıklayınız.