Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Booking.com Kısacık ve Sıcacık Filmlerle Tatil Sezonunu Selamlıyor

Booking.com Kısacık ve Sıcacık Filmlerle Tatil Sezonunu Selamlıyor

Booking.com isteğe uyarlanmış arama seçenekleri özelliğini adam&eveDDB tarafından hazırlanan 20 saniyelik dört farklı reklam filmiyle duyuruyor.

6 milyonun üzerinde farklı kiralama seçeneği ve 150’den fazla ulaşım ve varış noktası sunan dijital seyahat şirketi Booking.com, seçenek çeşitliliğini ve kullanım kolaylığını “Live Curious” isimli kampanya çerçevesinde yayınladığı dört reklam filmleriyle gösteriyor. İngiliz ajansı adam&eveDDB tarafından hazırlanan 20 saniyelik dört reklam filmi şirketin kişiselleştirilebilir rezervasyon seçeneklerine vurgu yapıyor. Tatilcilerin keyifli anlarına vurgu yapan reklam filmi genç yaşlı her kesimden insanın yeni yerleri keşfetme ve dünyanın güzelliklerini yaşama içgüdüsünü ortaya koyuyor.

Tekerlekli sandalye erişimine sahip bir tatil beldesinde özgürlüğü yaşamak veya özel havuza sahip villada yüzmeyi öğrenmek isteyenler için farklı arama daraltma seçenekleri sunan Booking.com, şirketin diğer seyahat şirketlerinden farklı olan özelliklerini kısa ama dikkat çekici reklamlarla şarkılar eşliğinde veriyor.

Nostaljik şarkılar Booking.com reklamlarına eşlik ediyor

Live Curious hayatın zevkli taraflarını görmesi için insanları teşvik ederken insanların merak duygusunu da harekete geçiriyor. Reklam filmine eşlik eden şarkılar deneyimin özelliklerine gönderme yapıyor ve reklamda oynayan karakterlerin duygularını destekliyor. “Freedom” adlı reklamda Dolly Parton’dan Here You Come Again, “Determination” reklamında Barbra Streisand’ın seslendirdiği Gotta Move, “Confidence” bölümünde Kim Carnes’dan Betty Davis Eyes ve “Wonder” bölümünde ise Yazoo ikilisinin nostaljik parçası Only You reklama eşlik ediyor.

Reklam filmlerinin yönetmenliğini MJP prodüksyion şirketinden Fredrik Bond üstlendi. Booking.com kampanyayı Facebook, Instagram ve Youtube gibi sosyal medya kanallarında yayınlamasının yanı sıra daha kısa bir versiyonunu da radyolarda yayınlıyor.

Künye

Müşteri: Booking.com
CMO: Arjan Dijk
Pazarlama Direktörü: Andrew Smith
Kıdemli Küresel Marka Yapımcısı: Eric Verheijen
Küresel Marka Yapımcısı: Ian Kenelly
Kıdemli Pazarlama Direktörü: Matthew Gerrie
Yaratıcı Lider: Diana Agudelo Herrandez
TV Prodüksiyon Şefi: Carine van der Heijden
Ajans: adam&eveDDB
CCO: Richard Brim
Yaratıcı Yönetmen: Laura Rogers
Hesap Yöneticisi: Georgia Bullen
Planlama: Will Grundy
Yaratıcılar: Genevieve De Rohan Willner, Selma Ahmed
Prodüksiyon Şirketi: MJZ
İdari Yapımcı: Helen Kenny
Yönetmen: Fredrik Bond
DOP: Monika Lenczwesk, Rakhal Heijtel, Ruurd Vulink
Yapımcı: Alicia Richards
Editör: Patric Ryan, Toby Conway-Hughes
Post Prodüksiyon: Ambassadors
Renklendirme: Matt Hare
Ses: Wave

Görsel: Youtube