Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
H&M’in Yılbaşı Filmi Wes Anderson’dan

H&M’in Yılbaşı Filmi Wes Anderson’dan

H&M, Wes Anderson'ın yönetmenliğinde Adrien Brody'nin başrolünde ile birlikte sıcacık bir yılbaşı filmi yayınladı.

Wes Anderson’ın filmleri temasının dışında birçok minik detayıyla da izleyicide iz bırakıyor. İç mekan tasarımları, taşıtları, karakter tasarımları gibi pek çok nüans birçok yaratıcı için çalışma konusu haline geliyor.

Wes Anderson bu dokularını H&M’in yeni yılbaşı filminde kullanmış. Bir trende başlayan hikayemiz, olumsuz hava koşullarıyla gecikiyor ve varış saati gece 00:00’dan sonraya kalıyor. Kondüktör Adrien Brody ise yolculuğa yaptığı duyuruyla kötü haberi iletiyor. Ve sonrasında günün kahramanı olmak için işe koyuluyor.

Wes Anderson’ın The Darjeeling Limited, The Grand Budapest Hotel ve Fantastic Mr Fox filmlerinde rol alan, fakat birçok kişinin The Pianist filmiyle tanıdığı Adrien Brody, H&M’in yılbaşı filminin de başrolü oluyor. Reklam filmindeki oyuncuların kıyafetlerinin tamamı ise H&M’in tatil sezonu koleksiyonun bir araya getirilmiş parçalar.

Come Together isimli filmin arkasındaki reklam ajansı Adam & Eve/DDB, 2015’ten beri H&M ile çalışıyor ve David Backham ile Kevin Hart’ın rol aldığı 2015 güz koleksiyonu gibi büyük ölçekli işlere imza attılar.

Görsel: YouTube