Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
McDonald’s Burger Isıtıcılı Oyuncu Koltuğu Tasarladı

McDonald’s Burger Isıtıcılı Oyuncu Koltuğu Tasarladı

McDonald's İngiltere, yeni McCrispy tavuklu sandviçi için özel olarak ürettiği burger ısıtan ve yağ lekesi tutmayan McCrispy Ultimate Gaming Chair adlı oyuncu koltuğunu tanıttı.

KFC’nin tavukları sıcak ve çıtır tutan KFConsole adlı oyun konsolunun ardından bir diğer fast food zinciri McDonald’s da oyunseverler için fonksiyonel bir ürün tasarımına imza attı. McDonald’s İngiltere, oyun oynarken bir yandan atıştırmak isteyenler için McCrispy Ultimate Gaming Chair adlı oyuncu koltuğu tasarladı.

Yeni piyasaya sürülen McCrispy tavuklu sandviçinin tanıtımı amacıyla dört adet olarak sınırlı sayıda üretilen McCrispy oyun koltuğunun sağ tarafında patates kızartması için özel bir bölme, sol tarafında ise McCrispy’yi veya diğer yiyecekleri sıcak tutacak bir bölme, sosluk ve oyuncuların ellerini temizlemeleri için yerleştirilen havlu askılıkları yer alıyor. Yağa dayanıklı leke tutmaz deriden üretilen koltuk, aynı zamanda entegre bir hamburger ısıtıcısına da sahip.

Sınırlı sayıda üretilen ve iki adedi İngiliz video oyuncuları Manny ve Elz The Witch‘e hediye edilen McCrispy oyun koltuklarından biri de, düzenlenen bir çekilişle İngiltere, İskoçya veya Galler’de ikamet eden bir katılımcıya verilecek. Öte yandan dünya genelinde artan oyuncu sayısına kayıtsız kalamayan tek şirket Mc Donald’s ya da KFC değil elbette. IKEA da geçtiğimiz yıl ASUS ortaklığıyla oyunculara özel bir mobilya koleksiyonu geliştirdiğini duyurmuştu.

Gerek ergonomisi gerek boyun yastığı gibi detayları ile oyunculara yönelik mobilya tasarımlarında konfor ön plana çıkarılıyor. Ancak bir yandan oyun oynarken, diğer yandan yerlerinden kalkmadan sürekli atıştırmalarını sağlayan tasarımlar, kesintisiz oyun zevki için cazip olsa bile oyuncuların sağlığı için ne denli iyi oldukları son derece tartışmalı.

Görseller: Mc Donald’s, Twitter, Youtube/IGN Southeast Asia