Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kışlıklarını Giymiş McDonald’s 

Kışlıklarını Giymiş McDonald’s 

Polonya'daki bir McDonald's restoranı, yeni kış menüsünün tanıtımı için devasa boyutlarda örgü katmanlarıyla giydirildi.

Polonya’nın Ustroń kentindeki bir McDonald’s tesisi, devasa boyutlarda örgü süslemelerle giydirilmiş. Aralık ayında gerçekleştirilen bu giydirme, yukarıda da bahsettiğim gibi Noel öncesi yeni kış menüsünü tanıtmak amacıyla yapılmış.

Binanın içine de dışına da örgü temasıyla sıcak bir hava verilmiş

Aralık ayında, restoranın NowThis tarafından Twitter’da paylaşılan videosu en çok geri bildirim alan videolardan biri olmuş. Video, binanın tamamen farklı renklerde dev örgü katmanlarıyla tamamen kaplandığını gösteriyor. Ayrıca dev düğmeler de yerleştirilmiş. Bu giydirme, sadece binanın dış cephesiyle sınırlı değil, iç cephede de bu temaya uygun düzenlemeler yapılmış. Sandalyeler dahil olmak üzere oturma alanının da örgüyle giydirildiği görülüyor. Kara kışta, insanların içini ısıtmayı vadeden bir imaj yaratılmış. NowThis’in tweet’ine göre; 50 işçinin emek verdiği bu giydirmenin tamamlanması 5 ay sürmüş.

Binalar, ilk bakışta hoş ve iç ısıtan bir görünüm sunuyor. Öte yandan bu örgü katmanlar için ne tür bir malzeme kullanıldığı konusunda bir detay verilmemiş. Malzeme ne olursa olsun insan “bu kadar atık nereye gidecek?” diye de düşünmeden edemiyor.

Görsel: Twitter