Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tığ İşi Burger

Tığ İşi Burger

Olives and Bananas Fibre Art, gerçek bir hamburgeri tüm detaylarıyla tığ işi olarak yeniden yarattı.

Örgü ve tığ işiyle yapılmış çok ilginç çalışmalara rastlıyoruz son yıllarda. Örneğin Psikiyatrist Dr. Karen Norberg, anatomi bilgisini ve örgü becerisini birleştirerek aslına tamamen uygun bir insan beyni örmüştü. Okyanus canlılarını konu alan neşeli örgü heykeller, tığ işi hayvan iskeletleri ve tığ işiyle süslenmiş yaprak heykelleri de etkileyici örnekler arasındaydı. Olives and Bananas Fibre Art adlı Instagram kullanıcısı ise izleyicinin gözlerini doyuran sıcacık bir tığ işi burger tasarladı.

View this post on Instagram

A @beefcakeburgerstbay burger that is zero calories and high in fibre? Yes please. Topped with: mayo, lettuce, onions, pickles, a triple stack of beef patties (🤯), jalapeños, tomatoes, ketchup, mustard, and for a kick of authentic Aussie burger style, a slap of beetroot and a sunny side up egg. Eat it and weep, literally. (Don’t eat it, it’s very woolly.) This beast of a yarn burger is now at home with Derek at #beefcakesburgerfactory where there are many edible burgers, so go eat your #ThunderBay heart out, because they’re awesome. 😋 . . #tbaylovin #thunderbayontario #thunderbayfood #crochetfood #freestylecrochet #creativecrochet #yarnshop #woolshop #lys #localyarnshop #woolshoplife #yarnshoplife #woolyarn #naturalfibres #fibrearts #fibreartsupplies #thunderbayyarnshop #woolisbest #woolart #crochetismytherapy #craftastherapy #crochetlove #crochetersofinstagram #burgers #burgerporn #cheeseburger #smallbusinesstbay #tbay

A post shared by Olives and Bananas Fibre Art (@olivesandbananaswoolshop) on

Göz doyuran yün burger

Kanadalı tığ işi sanatçısı, kelimenin tam anlamıyla sıfır kalorili olan ve yüksek lif içeren tığ işi burgeriyle ses getirdi. Olives and Bananas; ekmek, köfte, turşu dilimleri, yumurta, soğan halakaları, mayonez, ketçap domatesler ve yeşillikler dahil bütün malzemeleri gerçekçi bir yaklaşımla yünden yeniden yaratmış. Bu tığ işi hamburgerin, Ontario’da bulunan Beefcake’s Burger Factory’nin hamburgerlerine benzemesi amaçlanmış. Videoda tüm malzemeler üst üste konarak hamburgere son hali veriliyor.

Olives and Bananas Fibre Art’ın diğer çalışmalarına internet mağazası üzerinden de göz atabilirsiniz.

Görsel: Instagram