Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Lunapark Çığlığı Hatırası

Lunapark Çığlığı Hatırası

Kolombiya’da kalp atışlarını hızlandıran çılgın oyuncaklarla dolu bir lunapark, ziyaretçilerin deneyimlediği adrenalin dolu anları hatıra olarak saklamaları için ilginç bir ürün geliştirdi.

Mundo Aventura, Kolombiya’da eğlence denince ilk akla gelen lunaparklardan biri ve bu özelliğiyle ülke ekonomisinde önemli bir yer tutuyor. Mundo Aventura, insanlara her zaman heyecan yaşatan, adrenalini yükselten, onların çığlık çığlığa bağırmalarını sağlayan bir hayli ürkütücü oyuncaklarıyla tanınıyor.

Mundo Aventura’yla bir araya gelen DDB Colombia, eğlenmenin ve deşarj olmanın en büyük göstergesi olan bu çığlıkları, insanların gittikleri her yere götürmelerini sağlamak için “Scream to go” adında bir ürün yarattı.

Lunaparktaki adrenalin dozunu yükselten oyuncaklara binen ziyaretçilerin taktığı kasklara yerleştirilen mikrofonlar sayesinde, çığlıklar gerçek zamanlı olarak kaydediliyor. Ziyaretçiler, lunaparktaki oyuncaklarda doyasıya eğlendikten sonra eğer isterlerse çığlıklarıyla dolu kavanozları aileleriyle ve arkadaşlarıyla paylaşabilecekleri bir hatıra olarak ya da Mundo Aventura’daki anılarını gelecekte yad etmek için satın alabiliyorlar.

Scream to go, lunapark hatırası anlamında devrim niteliğinde bir ürün çünkü dünya etrafındaki lunapark ve tema parklarda, adrenalin dolu bir günün ardından insanların elinde yaşadıkları eğlenceli günden geriye yalnızca çerçeveler içinde duygu barındırmayan ve yaşanılan heyecanı yansıtmayan birkaç kare fotoğraf kalıyor.

Künye:

Reklamveren: Mundo Aventura
Başlık: “Scream to go”
Ajans: DDB Colombia
Pazarlama Yöneticisi: María Gimena Rodriguez
Pazarlama Yönetici Yardımcısı: Juan Carlos Rosas
Üst Yaratıcı Yönetici: Leo Macias
Yaratıcı Grup Yönetmeni: Juan Carlos Espitia
Yaratıcı Yönetmen: Leonardo Valencia
Metin Yazarları: Brenda Jácome, Leonardo Valencia, Juan Carlos Espitia
Sanat Yönetmenleri: Eduardo García, Juan Carlos Espitia
Hesap Yöneticisi: Luis Fernando Castilla / Andrea Hernández
Yapım Yönetmeni: Rubén Darío Lozano – DDB / DragonFly
Ajans Yapımcısı: Dolly Cantor / Felipe Guerrero
Yönetmen: Felipe Cortés / Alejandro Carreño – Los Notarios
Prodüktör: Nathalie Burnside – Los Notarios

Görsel: YouTube