Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kusurlar Her Zaman Kazanır!

Kusurlar Her Zaman Kazanır!

Diesel'in "Go With the Flaw" kampanyasının ikinci ayağı kusurlar ve hataların dünyayı güzelleştirdiğini sıra dışı bir aşk hikayesiyle anlatıyor.

Diesel, geçtiğimiz yıl bizleri hataları ve kusurları kucaklamaya çağıran “Go With the Flaw” kampanyasını yayınlamıştı. Şimdi ise kampanyanın ikinci ayağı, tüm kusurlarına rağmen kendilerini yoğun bir aşkın içinde bulan iki sevgilinin hikayesiyle devam ediyor.

İlk filmde olduğu gibi yine Publicis Italy tarafından yaratılan ve Francois Rousselet tarafından yönetilen film, büyük kulaklarından utanan genç bir adamın hikayesiyle başlıyor. Adam sokaklarda yürüdükçe insanların kendisine bakmasından rahatsız. Hatta yoldan geçen yelken kulaklı bir fille de genç adamın içinde bulunduğu ruh hali vurgulanmış. Bunun sonucunda çocuk ameliyat olmaya karar veriyor. Hızla ameliyat sonrasına geçiyoruz ve artık normal büyüklükte kulakları olan çocuğu bir çamaşırhanede güzel bir kızla bakışırken görüyoruz. Kız ile çocuğun aşkı da burada başlıyor.

Hızlı bir kurguyla aşkın ilerleyişine tanık olduktan sonra genç kadını doğumhanede görüyoruz. İkilinin bir bebeği olacak belli ki. Tam da bu noktada bir sene öncesine, çocuğun kulaklarını yaptırdığı zamanlara geri dönüyoruz. Burada kızın da bir ameliyat geçirmiş olduğunu ve daha önce burnunun şimdiki kadar kusursuz görünmediğini anlıyoruz. Ameliyatla kusurlarından kurtulmuş olsalar da her şey genlerde yazılı tabii. Doğan çocuğun kulakları babaya, burnu ise anneye benziyor.

Üç kişilik ailenin mutlu bir şekilde gün batımına doğru yürüyüşüyle sonlanan film; küçük çocuğu büyük kulakları ve büyük burnuyla gülümserken gösterirken “Kusurlar her zaman kazanır” mesajıyla bitiyor. Small Faces’ın “What’s a Matter, baby?” şarkısı eşliğinde ilerleyen film; Diesel’in İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonunu tanıtıyor.

Filmin Detaylarına Gizli Bir Dünya

Bu sıra dışı aşk hikayesi; aslında dünyanın kusurlarla daha güzel olduğunu anlatan geniş bir kampanyanın da parçası. Filmin arkasına detaylı bir dünya örülmüş. Bu, filmin içerisine yerleştirilmiş ipuçlarıyla da anlaşılabiliyor. Örneğin, genç adam çamaşırhanede makineye para atarken @wantedsocks  yazan bir çıkartma insanları kurgu bir Instagram profiline yönlendiriyor. Profilde tek çorapların ve kusurların güzelliği vurgulanıyor.

Bunun dışında, ikilinin ilk öpüşmelerini yaşadığı restoran Bluffet için hazırlanan internet sitesi üzerinde de yine kusurlar ve bunların güzelliğine ilişkin yemek tarifleri veriliyor. Akşamdan kalmaya yönelik çözüm önerileri ya da geç uyananlar için tarifler gibi şeyler var bu sitede. Tüm bunlar tabii ki aslında Diesel’in kampanyasının parçaları.

Künye:
Reklamveren: Diesel
Reklam Ajansı: Publicis Italy
Yönetmen: François Rousselet
Fotoğrafçı: Florence & Nicholas

Görsel: YouTube