Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Renault Müşterilerinin İmdadına Yetişiyor

Renault Müşterilerinin İmdadına Yetişiyor

Renault Fransa satış sonrası müşterilerine sunduğu desteği Publicis Conseil tarafından hazırlanan şaşırtıcı ve eğlenceli reklam filmleriyle gösteriyor.

Otomobil markalarının satış sonrası destek ve bakım hizmetleri müşteriler için öne taşıyor. Renault OCCASIONS satış sonrası garanti, asistan yardımı ve servis hizmetlerini müşterilerine eksiksiz sağlayacağının garantisini veriyor. Şirket, yayınladığı yeni kampanya reklamları ile müşterilerine her an ve her yerde destek sunabileceğini eğlenceli bir şekilde ifade ediyor. Herhangi bir durumda ilk yardım ekipleri ile otomobil bakım desteği sunan Renault ayrıca telefon üzerinden de günün her saati destek verebiliyor. Şirketin bu özelliklerini göstermek isteyen Publicis Conseil yaratıcı ekibi Renault Fransa’nın her koşulda yardıma hazır olduğunu David Tessier yönetmenliğinde gerçekleştirilen reklam filmleriyle gösteriyor.

Renault desteği her an yanınızda

Salle de bain (Banyo) isimli ilk reklam filminde küvette keyif süren bir adamı görüyoruz. Köpük banyosunun içinde bir şeyler arayan adamın imdadına küvetin içinden çıkan bir dalgıç yetişiyor. Küvetin içindeki adam ne olup bittiğini anlamaya çalışırken dalgıç aradığı gözlüğü ona veriyor ve tekrardan küvetin içinde kayboluyor. Renault Fransa, her durumda yardıma hazır profesyonellerimiz ile hizmetinizdeyiz mesajını biraz abartılı biraz absürt bir şekilde sunuyor.

Supermarché (Süpermarket) adlı ikinci reklamda ise almak istediği ürüne bir türlü yetişemeyen bir kadın müşteriyi görüyoruz. Profesyonel dağcı kıyafetleri için Renault ilk yardım ekibi müşterilerinin bu zor anında yukarıdan beliriyor ve almak isteği ürünü de yanında getiriyor. Kadın ne olduğunu anlayamadan dağcı kostümlü adam çoktan gitmiş oluyor. Böylelikle şirket otomobilde gerçekleşecek en küçük sıkıntıda bile desteğe gelebileceğini ilginç bir yoldan da olsa göstermiş oluyor.

Künye

Müşteri: Renault Fransa
Ajans: Publicis Conseil, Paris
Yaratıcı Yönetmen: Kevin Ulve
Yaratıcı Ekip: Sylvain Chaux, Astrid Noel, Baptiste Imbert, Thomas Valaeys
Sanat Yönetmeni: Francois Lelong
Metin Yazarı: Juliette Joel
Yönetmen: David Tessier
Yapımcı: Isabelle de Mascolo, Cathelene Viera, Manon Wold
Genel Müdür: Delphine Bonnet
Operasyon Müdürü: Fabien Faure
SFX: Paul Briand
Ses Tasarım: David Trescos

Görsel: Vimeo