Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Clio ile Yeni Hikayelere

Clio ile Yeni Hikayelere

Yeni Clio Hybrid’in tanıtımının yapıldığı Publicis Conseil imzalı reklam filmi bir annenin ve oğlunun hayatından 30 yıllık kesiti yansıtıyor.

1990 yılında tanıtılmasından bu yana Renault markasının bir simgesi olan Clio modeli bu yıl 30. yaşını kutluyor. Daha önce modelin yıllar içeresindeki değişimin sürecini Oasis’in “Wonderwall” şarkısının eşlik ettiği Publicis.Poke imzalı reklam filmiyle gösteren marka yine duygusal bir filmle geliyor. Önceki kampanyada olduğu gibi yıllar içerisinde hem modelin hem de hayatların değişimi gözler önüne seriliyor.

30 yıllık hikaye

Publicis Conseil imzalı The New Chapter of a Great Story başlıklı film Renault Clio Hybrid modelinin lansmanını gerçekleştirirken bir anne ile oğlunun uzun soluklu duygusal hikayesine odaklanıyor. Üç dakikalık reklam filminde annenin ve çocuğunun bazen neşeli bazen duygu yüklü anları gösteriliyor. Ailenin 30 yıla yayılan hikayesi işleniyor. Çocuk her sahnede adım adım büyürken Clio modeli de yıllar içinde değişime uğruyor. Film annenin oğlunu maç sonrası eve götürmesiyle başlarken döngü annenin, oğlunun ve oğlunun kızının eve döndüğü bir sahneyle sona eriyor.

Renault, elektrikli otomobilleri herkes için ulaşılabilir bir hale getirmeyi hedeflerken yeni Renault Clio Hybrid modeliyle bunu başarmayı amaçlıyor.

Yapım sürecini Fransa merkezli Grand Bazar prodüksiyon şirketinin üstlendiği reklam filminin yönetmeni Mercedes, BMW gibi markaların da reklam filmlerini yöneten Sebastian Strasser oldu.

Künye

Müşteri: Renault
Pazarlama Yönetimi: Carine Gailliez, Hortense Isnard, Julia Norbert-Papin, Laurence Hertzberg, Julie Savoure, Xavier Martinet, Isabelle Fossecave, Giovanni Costa
Ajans: Publicis Conseil
Eş Başkan: Marco Venturelli
Yaratıcı Yönetmen: Marcelo Vergara
Sanat Yönetmeni: Jean-Baptiste Blandin
Metin Yazarı: Thibault Froment
Ajans Yapımcısı: Sarah Bouadjera
Hesap Yönetimi: Jean-Guy Saulou, Guillaume Foskolos, Filippo Dell’Osso, Grégoire Verdet, Marie Blineau, Louise Bolzinger, Jérôme Goldman, Hortense Amis & Chloé Frappereau
Prodüksiyon Şirketi: Grand Bazar
Yönetmen: Sebastian Strasser
Yapımcı: Gaetan Le Goff
Prodüksiyon Müdürü: Renaud Jaget
Post Prodüksiyon: Prodigious
Ses: Boris Jeanne
Müzik: A Caged Bird-Imitations of Life ft. Roots Manuva
Beste: Jason Swinscoe, Rodney Smith, Dominic Smith

Görsel: YouTube