Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Koç Holding, Koç Akademi Eğitimlerini Ücretsiz Erişime Açtı

Koç Holding, Koç Akademi Eğitimlerini Ücretsiz Erişime Açtı

Bilgiye erişimin önemli olduğu bu zamanlarda Koç Topluluğu çalışanlarının erişim sağlayabildiği Koç Akademi ücretsiz olarak herkese açık hale getirildi.

COVID-19 ile birlikte rutin hayatımız değişikliğe uğradı. Tüm dünyaya yayılan virüs Türkiye’de de etkisini her geçen gün artırıyor. Salgınla mücadele etmek için ülkenin yöneticilerinin yanı sıra tüm kurum, kuruluş ve şirketlerin birlikte hareket etmesi kirik bir öneme sahip.

Koç Holding’den COVID-19 mücadelesine destek

Salgının ülkemizde yayılması ile birlikte önlemler alarak sağlık çalışanları korumaya yönelik adımlar atan Koç Holding virüse karşı verilen mücadelenin her alanında yardımcı olmaya çalışıyor. Divan Grubu olarak Divan İstanbul ve Divan İstanbul City otelleri sağlık çalışanlarının hizmetine sunulmuştu. Arçelik şirketinin tüm teknolojisi solunum cihazı üreten yerli şirket Biosys için kullanıma açıldı. Ayrıca Arçelik 170 hastaneye beyaz eşya ve küçük ev aletleri bağışladı. Koç Holding ortakları arasında olduğu bir diğer şirket Ford Otosan sağlık çalışanları için maske üreteceğini açıklamıştı.

Son dönemdeki hamleleri ile sağlık çalışanlarının yanında olan ve yardımlara öncülük eden Koç Holding’den bir girişim daha geldi. Herkesin evinde kaldığı aktivitelerin ve derslerin çevrimiçi ortamlarda gerçekleştiği bu dönemlerde Koç Akademi ücretsiz olarak tüm Türkiye’nin kullanımına sunuldu.

Koç Akademi’de salgın hakkında bilgilendirici içerikler de yer alıyor

İnsanların doyurucu ve doğru bilgiye ulaşmasının önemli olduğu salgın süresinde bilgilere ücretsiz erişimin olması oldukça değerli. Koç Akademi’de de 12 binden eğitim ve içerik yer alıyor. Koç Akademi’de Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi ve Koç Üniversitesi Hastanesi’ndeki akademisyenler COVID-19 hakkında bilgilendiriyor. Ayrıca kendi alanlarında uzman kişiler beslenme, hijyen gibi konularda faydalı tavsiyelerde bulunuyor.

Koç Akademi’de COVID-19 ile birçok içeriğin yanı sıra kişisel gelişim ve bilişim teknolojileri gibi alanlarda içerikler bulunuyor. Koç Holding bu adımla kurumsal akademisini Türkiye’ye açan kurumlar arasında yerini aldı. Koç Akademi’nin ücretsiz eğitimlerine App Store ve Google Play Store’da yer alan Koç Akademi uygulamasıdan veya internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Görsel: Koç Akademi, Twitter