Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
“Cumhuriyet’in 100 Değeri Projesi”nde Geri Sayım Devam Ediyor

“Cumhuriyet’in 100 Değeri Projesi”nde Geri Sayım Devam Ediyor

Koç Holding’in 29 Ekim’e 100 gün kala başlattığı “Cumhuriyet’in 100 Değeri Projesi’nde” geri sayım sürüyor.

Cunhuriyetin 100. yılını kutlayan tüm kampanyaları, Cumhuriyetin 100. Yılı Projeleri sayfasında görebilirsiniz.  

Atatürk ilkelerine bağlılığını titizlikle hazırladığı kampanyalarla her daim yansıtan Koç Holding, Cumhuriyet’in 100. yılını da benzersiz ve uzun soluklu bir kampanya ile kutluyor. “Cumhuriyet’in 100 Değeri Projesi” isimli bu kampanya çoktan başladı ve hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet tarihi boyunca hatırlanacak ve gelecek nesillere aktarılacak çok fazla değer olduğuna dikkat çeken projede Koç Holding ve Koç Topluluğu markalarının sosyal medya hesapları üzerinden her gün bir değer paylaşılıyor. Proje, 29 Ekim’de yapılacak 100. paylaşım ile tamamlanacak.

Cumhuriyet’in 100 Değeri Projesi, Cumhuriyet değerlerini öne çıkarırken çağı yakalama ve hatta aşma ülküsüne odaklanıyor

Değerlerin hikâyeleri, uzman bir tarihçi kadro ile birlikte yerel ve uluslararası literatür taranarak, arşiv çalışmaları yapılarak titizlikle yazılıyor. Milli kütüphanenin kurulmasından İstanbul Radyosu’nun yaptığı ilk yayına, onuncu yıl marşının bestelenmesinden Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk kadın muhtarı Gül Esin Hanım’ın hikâyesine kadar 100 farklı değer, Koç Holding’in ve Koç Topluluğu markalarının sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebiliyor.

Cumhuriyet’in değerlerini buradan inceleyebilir, Koç Holding’in yeni paylaşımlarını şuradan takip edebilirsiniz.

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit proje hakkında şu açıklamaları yapmış. “Cumhuriyet’in her dönemine tanıklık etmiş bir kurum olarak, Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamaya hazırlanırken iletişim çalışmalarımızı büyük bir özen ve heyecanla sürdürüyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerini ve Cumhuriyet’in değerlerini bir kez daha hatırlama, bu değerleri yeni nesillere aktarabilme vizyonuyla iletişim çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda başlattığımız projemizde, ‘Cumhuriyetimizin, 100 yıllık tarihinde kutlanacak çok şey var’ diyerek, Cumhuriyet kazanımlarını birlikte hatırlıyoruz. Cumhuriyet’in; eğitim, kalkınma, bilim, sanat ve kültür alanlarında gerçekleştirdiği atılımları, oluşturduğu köklü kurumları ve inkılapları aktarıyoruz. Cumhuriyet değerlerini öne çıkarırken çağı yakalama ve hatta aşma ülküsü ile ilerlendiğini gösteren hikâyeleri paylaşma imkânı buluyoruz. Ülkemizin her köşesinden insanın bu değerli Cumhuriyet kazanımlarını hatırlama fırsatı bulabilmesi için önümüzdeki dönemde bu içerikleri yaygınlaştıracak çalışmaları da hayata geçireceğiz.”.

Koç Holding’in proje kapsamında yaptığı paylaşımlardan örnekler:

Koç Holding ayrıca Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık çatısı altında “Cumhuriyet’in İlk Yılı: 29 Ekim 1923-29 Ekim 1924” başlıklı bir kitap ve bir de sergi ile Cumhuriyet’in 100. yılını taçlandırdı.

Görsel: Koç Holding