Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Cumhuriyet’in 100. Yılında “Türkiye’nin Yükselen Uygulama Yaratıcıları”

Cumhuriyet’in 100. Yılında “Türkiye’nin Yükselen Uygulama Yaratıcıları”

Apple'ın "Türkiye’nin yükselen uygulama yaratıcıları" etkinliğinde, Bigumigu kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Yalçın Pembecioğlu etkinliğin moderatörlüğünü üstlenecek.

Sanatçılar, müzisyenler, fotoğraf sanatçıları, konuşmacılar, sinemacılar ve daha birçok alandaki yaratıcı yetenekle meraklılarını Apple mağazalarında bir araya getiren Today at Apple etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla kutlama niteliğindeki etkinlikler de gerçekleşiyor. Bunlardan biri Türkiye’nin yükselen uygulama yaratıcıları etkinliği.

Cumhuriyet’in 100. yılında ilham veren başarı hikayeleri

“Türkiye’nin yükselen uygulama yaratıcıları”, 27 Ekim Cuma günü, 17:00 – 18:30 saatleri arasında Apple Bağdat Caddesi’nde gerçekleşecek. Etkinliğe Türkiye’nin parlayan uygulama geliştiricileri olarak; Meditopia kurucu ortağı Ali Murat Ceylan, Otsimo kurucu ortağı ve CEO’su Zafer Elcik ve Recontact’in kurucu ortakları Simay Dinç ile Dr. Eray Dinç konuk olacak. Bigumigu kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Yalçın Pembecioğlu da etkinliğin moderatörlüğünü üstlenecek.

Etkinlik sayfasında şu açıklamaya yer verilmiş: “Cumhuriyet’in 100. yılını, Türkiye’nin parlayan uygulama geliştiricileri, Meditopia, Otsimo ve Recontact’in yaratıcılarıyla Apple Bağdat Caddesi’nde kutluyoruz. İlham veren hikayelerini dinleyecek, Türkiye’den başlayıp onları uluslararası başarıya ulaştıran yolculuklarına hep birlikte tanık olacağız. Uygulama geliştirmenin inceliklerini konuşacak, yaratıcı dünyanın yeniliklerini keşfedeceğiz.”

Etkinlik sayfasından etkinlikle ilgili daha fazla bilgiye erişebilirsiniz.

Apple Bağdat Caddesi

Görsel: Apple


Bigumigu Yazarı
| GENEL