Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
PANTONE Kalemler

PANTONE Kalemler

PANTONE ve Royal Talens iş birliğiyle 108 renkten oluşan bir PANTONE kalem serisi doğdu.

Küresel renk otoritesi PANTONE, Hollandalı sanat malzemeleri markası Royal Talens ile keyifli bir işbirliğine imza attı. Böylece sanat dünyası PANTONE kodlarıyla tam olarak eşleşen 108 farklı renkte marker’a sahip oldu. Bu yeni Talens | Pantone sanat malzemeleri serisinin, tek üyeleri kalemler değil. Seride marker mürekkepleri ve defterler de yer alıyor.

Seri PANTONE’un renk uzmanlığını Royal Talens’ın marker üretim becerisiyle birleştiriyor. Her biri PANTONE’nin titiz Eşleştirme Sistemi’ne uygun ve PANTONE renklerinin aslına sadık kalınarak hazırlanmış ve test edilmiş 108 canlı renk seçeneği sunuyor. Renk otoritesi, yalnızca formüllere yeşil ışık yakmakla kalmamış aynı zamanda boyaların tasarım aşamasında da rol oynamış.

Artık kağıt üzerine PANTONE renklerinde eskiz, çizim ve tasarım yapmak mümkün

Marker’ların her biri, piyasadaki diğer marker’lardan alışkın olduğumuz üzere bir tarafı fırça uçlu diğer tarafı kesik uçlu olmak üzere çift uçlu. Pigment bazlı olan mürekkepler ışığa dayanıklılık ve gerçek canlılık özelliğine sahip. Su bazlı olmalarına rağmen çabuk kuruyarak kağıt üzerinde su geçirmez hale geliyorlar. Yeniden doldurulabilir özellikteler. Doldurulabilmeleri için yapılan mürekkep şişeleri de yine bu seri kapsamında piyasaya sürülmüş. Seride dört adet çizim defteri de yer alıyor.

Kalemler hakkında daha detaylı bilgiye PANTONE’un ve Royal Talens’ın internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

Görsel: PANTONE, Royal Talens