Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Cumhuriyetin Yüzleri

Cumhuriyetin Yüzleri

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Cumhuriyetin 100. yılını Havas İstanbul imzalı "Cumhuriyetin Yüzleri" kampanyasıyla kutluyor.

Cunhuriyetin 100. yılını kutlayan tüm kampanyaları, Cumhuriyetin 100. Yılı Projeleri sayfasında görebilirsiniz.  

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, “Cumhuriyetin Yüzleri” kampanyası kapsamında bir reklam filmi yayınladı. Filmin yanı sıra aynı isimli bir internet sitesi hazırlandı. Kampanya Havas İstanbul imzasını taşıyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Cumhuriyetin aydınlık yüzleri ile hazırlanan Atatürk portresinde yer almak isteyenler, kampanya dahilinde hazırlanan internet sitesine kendi fotoğraflarını yükleyebiliyor.

#CumhuriyetinYüzleri etiketi altında, birçok kişinin bu etkileşime dahil olduğunu görebilirsiniz.

Bu internet sitesinde çocukların Atatürk’e yazdığı mektuplara ve yine çocuk resimlerinden oluşan sanal bir sergiye de yer verilmiş:

Cumhuriyetin kaç anlamı olabilir? Hiç düşündünüz mü?

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, kampanya kapsamında hazırlanan filmi şu ifadelerle paylaşmış: “Cumhuriyetin kaç anlamı olabilir? Hiç düşündünüz mü? Cumhuriyetin ifade ettiği anlamı her bir yüzde görürsünüz. Baktıkça farklı anlamlar çıkar karşınıza. Biz cumhuriyetin anlamını, 28 yılda 3 milyonu aşkın yüzde gördük. Fark ettik ki azmiyle, heyecanıyla, hayalleriyle ve kalbiyle cumhuriyeti koruyan herkes onun yüzüdür! Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!”

Künye:

Reklamveren: Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı
Marka Temsilcisi: Ebubekir Türk
Reklam Ajansı: Havas İstanbul
Yaratıcı Ekip: Zihni Başsaray, Hakan Karakurt, Buse Aksaç, Buğra Bahadır, Esra Yeşilli, Yeşim Çelik, Bahar Özaksoy, Fatih Can Karayılan
Marka Ekibi: Emel Aydınlı, Murat Ayabakan, Hilal Ören Giray, İrem Kara, Ceren Aydın, Hayri Semerci, Ecem Karabulut
Prodüksiyon Ekibi: İrem Akalın
Fotoğrafçı: Emre Yunusoğlu
Yapım Şirketi: Tilki Yapım
Seslendirme: Yetkin Dikinciler

Görsel: Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı