Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kızı için Kendini Noel Baba Rolüne Adayan Baba

Kızı için Kendini Noel Baba Rolüne Adayan Baba

Bouygues Telecom için hazırlanan reklam filmi kızı için Noel Baba rolüne giren babanın rolü sürdürmek için gösterdiği çabayı konu ediniyor.

Bouygues Telecom geçtiğimiz haziran ayında Netflix Originals içeriklerinden ipuçlarının yer aldığı reklam filmi ile dizi takipçilerinin gözünü kırpmadan izleyeceği bir kampanya hazırlamıştı. Fransız telefon ve internet şirketi Noel’in yaklaşması ile kalpleri yumuşatacak Noel ruhunu yansıtan bir reklam filmi yayınladı. BETC Paris tarafından hazırlanan “Father Christmas” başlıklı filmde kızı için Noel Baba rolüne giren bir babanın hikayesi anlatılıyor.

Film annesinden Noel Baba’nın numarasını alan ve istediği hediyeleri Noel Baba’ya anlatmaya başlayan küçük bir kız ile açılıyor. Kızı için sesini değiştirerek role giren baba kızının isteklerinin birkaç aramada biteceğini düşünse de işler düşündüğü gibi ilerlemiyor. Küçük kız Noel tarihine kadar her gün Noel Baba’yı arayarak farklı isteklerde bulunuyor. kimi zaman banyoda kimi zaman toplantıda kimi zaman otobüste evden gelen telefonu gören baba ise kızının hayallerini kırmamak için bir şekilde telefonu açıyor ve sesini kalınlaştırarak rolüne devam ediyor.

Bouygues Telecom klasik bir Noel mesajı veriyor

Noel akşamı eşinin hediye etmiş olduğu telefonu paketinden çıkarıp eline aldığında ise yine evden bir arama geldiğini gören baba kimselere çaktırmadığını düşünerek bir köşeye çekiliyor ve telefonu açıyor. Bir süre sessizce bekledikten sonra arkasından kızının Noel’ini kutladığını duyuyor. Baba ile kızın sarılma anından küçük kızın tüm süreç boyunca Noel Baba’nın babası olduğunu fark ettiği anlaşılıyor. Klasik Noel hikayelerine benzeyen reklam filmi en büyük hediyelerin paylaşılan hediyeler olduğunu vurgulayarak sona eriyor.

Henry Prodüksiyon şirketinden Martin Werner’ın yönettiği reklam filmine Stevie Wonder’ın 1968 yılında piyasa çıkan ve albüme de adını veren “For Once in My Life” şarkısı eşlik ediyor.

Künye

Müşteri: Bouygues Telecom
Yöneticiler: Tanguy Moillard, Anne-Laure Dreano, Amandine Begasse
Ajans: BETC Paris
Ajans Yöneticileri: Bertille Toledano, Mathieu Laugier, Vera Lucas, Sophie Tudual, Andrea Jeanroy
İdari Yaratıcı Yönetmen: Stephane Xiberras
Yaratıcı Yönetmen: David Soussan, Marie-Eve Schoettl
Sanat Yönetmeni: Julien Vergne
Metin Yazarı: Alexandre Girod
Pordüksiyon Şirketi: Henry
Yönetmen: Martin Werner
Ses Prodüksiyon: Gum

Görsel: Youtube