Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Elflerden Yeni Doğmuş Bebekli Aileye Noel Sürprizi

Elflerden Yeni Doğmuş Bebekli Aileye Noel Sürprizi

BETC tarafından Manor için hazırlanan Noel kampanyasında evlere hediye dağıtımına çıkan elflerin karşılaştıkları sorunun üstesinden gelişi anlatılıyor.

İsviçre merkezli şirket Manor kampanyasına Noel ruhunun yaşandığı evleri taşıyor. Işıkların yakıldığı ve ağaçların süslendiği evlerde tek eksik ise hediyeler. O işi de küçük elfler hallediyor. BETC Digital tarafından hazırlanan The Guardians (Koruyucular) isimli Noel kampanyasında sevimli elf Elfred ve arkadaşlarının evlere hediye dağıtımı sırasında beklenmedik bir olayın üstesinden gelişi anlatılıyor.

Kapı kapı dolaşan küçük elfler Noel kutlamaları için hazırlanan evlere hediye dağıtımı yaparken bir evin Noel için hazırlık yapmadığını fark ediyor. Ekip sorunun ne olduğunu anlamak için özel tim ekibi gibi eve girdiğinde ise bir leylek ile karşılaşıyor. Merakla problemin ne olduğunu anlamak isteyen elfler bebeğin koruyucusu leylek onları kapı dışarı etmeden yeni doğmuş bebeklerinin başından ayrılamayan anneyi ve babayı görebiliyor.

Noel ruhu elflerle eve geliyor

Aileye sürpriz yapmak için Manor mağazasında çılgınlar gibi hediye alan ekip eve Noel ruhunu getiriyor. Anne ile baba sabah salona geldiklerinde büyük bir mucize ile karşılaşıyor. Baştan aşağıya değişen salonda hediyeleri ve yemekleri gören aile çocuklarıyla keyifli bir Noel’e geçirecekleri için mutlu oluyor. Tabii Elfred ve ekibi leyleği de unutmuyor. Leyleğe ufak bir hediye veren elfler leyleğin bohçasıyla gökyüzünde yolculuğa çıkıyor.

İçleri ısıtan Noel temalı reklam filmini, 2015 yılında İspanya’daki yılbaşı piyangosu için gece bekçisi Justino’nun hikayesini konu edinen Justino ile İngiliz hayvan yemi markası James Wellbeloved için çekilen Mega City isimli animasyonların da yönetmenliğini yapan AgainstAllOdds gerçekleştirdi.

Künye

Müşteri: Manor
Genel Müdür: Jerôme Gilg
Marka Yöneticisi: Sandra Kottenauer
Ajans: BETC
Genel Müdür: Christelle Fagot
Ekip Lideri: Elodie Monsallier
İdari Yaratıcı Yönetmen: Rémi Babinet
Yaratıcı Yönetmen: David Soussan & Marie-Eve Schoettl
Metin Yazarı: Clara Lafuente
Sanat Yönetmeni: Jonathan Baudet-Boella, Joachim Touitou (AD assistant)
Ajans Yapımcısı: David Brakha
Prodüksiyon Şirketi: Passion Paris
Yönetmen: AgainstAllOdds
Ses: Schmooze
Beste: Sanjiv Sen

Görsel: Youtube