Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bir Çocuğa Verilebilecek En İyi Yılbaşı Hediyesi Ne Olabilir?

Bir Çocuğa Verilebilecek En İyi Yılbaşı Hediyesi Ne Olabilir?

Dagoma, Noel kampanyasında, çocuklara en uygun hediyenin istedikleri her şeyi yaratabilecekleri bir 3B yazıcı olduğunu heyecanlı bir animasyon üzerinden gösteriyor.

Dagoma, 3B yazıcıları ile bilinen Fransız baskı şirketi. 2019 yılının başında gerçekleştirdiği Harmless Guns kampanyasıyla Cannes Lions PR kategorisinde Altın Aslan kazanan Dagoma, aynı yıl Aralık ayında gerçekleştirdiği Operation Toy Rescue kampanyasıyla plastik oyuncaklara ikinci bir şans daha sunuyordu. 3B baskı şirketi önceki kampanyalarda olduğu gibi TBWA\Paris‘in imzalı bir kampanya ile geliyor.

Dagoma, Noel hediyesi için ebeveynlere tavsiye veriyor

Noel için hazırlanan kampanyada bir çocuk için mükemmel bir hediyenin ne olduğu sorusuna değiniliyor. Oldukça keyifli ve tempolu yaklaşık iki dakikalık animasyonda birden fazla hikayeye odaklanılıyor. Hikayelerin kahramanları ise oyuncaklar oluyor. Yumuşak hikaye geçişlerin olduğu animasyon filmi, melodik ve masalsı bir müzikle destekleniyor.

Çocukların olmak istedikleri üzerinden ierleyen hikayede kimi zaman bir deniz kızının kimi zaman dev bir robotun kimi zaman ise tatlı bir oyuncak ayının hikayesine geçiş yapılıyor. Dagoma, ebeveynlere hediye konusunda hayal kırıklığı yaratmamaları için ufak bir tavsiye vererek filmi sonlandırıyor.

Geçtiğimiz yıl eski oyuncakları tamir etmek için 3B yazıcılarını öneren Dagoma, bu yıl çocukların yaratıcılıklarını kullanarak kendi oyuncaklarını yapmalarına izin vermeleri için aileleri teşvik ediyor. Bu yılın en iyi hediyesi olarak 3B yazıcılarını öneriyor. Noel’deki rolünün çocukların hayal güçlerinin ortaya çıkarabileceği tüm oyuncakları yaratmak olduğunu vurguluyor.

Künye

Müşteri: Dagoma
Ajans: TBWA\Paris, France
İdari Yaratıcı Yönetmen: Benjamin Marchal, Faustin Claverie
Metin Yazarı: Josselin Pacreau
Sanat Yönetmeni: Sebastien Guinet
TV Yapımcısı: Amer Zoghbi
Prodüksiyon Şirketi: Jungler
CEO: Patrick Barbien
Yapımcı: Alexandra Chavanne
Yönetmen: Vincent Gibaud
Tasarım: Gibaud Vincent, De Gantes Cécile
Animasyon: Jungler
Ses: TBWA\Else
Müzik: Olivier Lefebvre, Thomas Jacquet, Brian Delgado

Görsel: YouTube