Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bir Sevgi ve Mama Hikayesi

Bir Sevgi ve Mama Hikayesi

Kısa animasyon "Poochini: A Love Story" yalnız bir kadın ve yeni evlat edindiği köpeği arasındaki bağları konu alan sıcacık bir hikaye.

Poochini: A Love Story, eşini kaybeden Camilla’nın yeni evlat edindiği Poochini ile olan sevgi dolu ilişkisini konu alıyor. Film aslında Hill’s Pet Nutrition için hazırlanan kısa animasyon formatında bir reklam filmi. Öte yandan bir kedi ya da köpekle yaşamını sürdüren çoğu insanın deneyimlediği o “can dostumun sağlığını nasıl koruyabilirim, yiyecek konusunda sınır ne olmalı?” gibi soruları işleyerek keyifli bir hikaye sunuyor.

Obeziteyi tetikleyen duygusal travmalar

Tüylü dostlarımız da aşırı yemenin ve hareketsiz yaşamın kurbanı olabiliyor. Sağlıklarını yitirmemeleri için çözüm bulmak da bizlerin sorumluluğunda. Hatta onların sağlığını takip edebilmemiz için sunulan egzersiz çarkı ve akıllı su pınarı gibi tasarımlar da karşımıza çıkıyor. Colin Levy’nin yönettiği Poochini: A Love Story ise duruma mama açısından bakıyor.

Poochini: A Love Story

Camilla Poochini’ye olan sevgisini, ona bolca mama vererek gösteriyor. Ne yazık ki, çok fazla yemek ve çok az hareketin etkisiyle Poochini kilo alıyor ve merdivenleri bile çıkamayacak kadar halsiz düşüyor. Bunu gören Camilla bazı değişiklikler yapması gerektiğini anlıyor.

Film, duygusal yaklaşımların nasıl evcil hayvan obezitesi sorununa neden olduğunu ve nihayetinde onu çözme çabalarımızı konu alan bir sevgi ve kayıp hikayesi. Camilla bu sorunu Poochini’nin mamasını değiştirerek çözüyor.

Görsel: YouTube