Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kedilere Oyun Alanı İnsanlara Kanepe

Kedilere Oyun Alanı İnsanlara Kanepe

Birimler halinde birbirine eklenebilen kanepe sistemi "Quarter Sofa" kediler için de tüneller barındırıyor.

Kedilere oyun alan olurken aynı zamanda onun insanına çalışma masası ya da yatak olabilen çok hoş tasarımlara yer vermiştik. Artık bu türden yaratıcı mobilyalar çok daha yaygın. Tayvanlı tasarım stüdyosu SUNRIU Design tarafından yaratılan Quarter Sofa isimli modüler kanepe bunların içinde dikkat çekmeyi başarmış bir iş.

Birleştirilebilir birimler olarak kurgulanmış bir kanepe

Quarter Sofa, minimalist tasarımıyla benzerleri arasından sıyrılan bir kanepe. Herhangi bir küçük alana veya köşeye sığabilecek, kompakt, L şeklindeki yapısı ile karakterize. Bununla birlikte tasarım, her büyüklükteki alana uyan daha büyük mobilya tasarımları oluşturmak için bir araya getirilen birimler olarak kurgulanmış. Üstelik farklı kombinasyonlar oluşturacak şekilde birleştirilebiliyorlar. En önemli özelliği, kedilerin keşfetmesi için tüneller sağlayan içi boş bir tabana ve sırtlığa sahip olması. Bu alanları ayrıca kitap, dergi ve dekoratif objeleri sergilemek için bir kitaplık ya da depolama alanı olarak kullanmak da mümkün.

Kanepeinin dayanıklı olması için yapımında ahşap ve kumaş kullanılmış. Ne dersiniz, kedinizin seveceği türden bir kanepe mi bu?

SUNRIU Design’ın tasarımlarının çoğu kedi dostu. Diğer tamamına bıuradan göz atabilirsiniz.

Görsel: Instagram