Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ranzaya Dönüşen Kanepe

Ranzaya Dönüşen Kanepe

Bonbon mobilya tarafından tasarlanan kanepe, misafirlerinizin akşam oturmasından uykuya birkaç basit hareketle geçebilmesini sağlıyor.

Birkaç metrekareyi hem mümkün olduğunca akıllıca dekore etmek ve değerlendirmek, hem de derli toplu görünmesini sağlamak günümüzde önemli bir konu haline geldi. Dar alanlar için kompakt çözümler üreten İngiliz mobilya markası Bonbon, giderek kalabalıklaşan şehirlerle birlikte günden güne daralan yaşam alanlarına uygun mobilyalar tasarlıyor.

Hepimizin bildiği gibi, metrekaresi küçük evlerde oturmak, yalnızca birkaç metrekarelik alanı bile akıllıca dekore edip, aynı zamanda düzenli görünmesini sağlamayı gerektiriyor.

İngiliz mobilya markası Bonbon’un “Doc” isimindeki akıllı kanepesi, parmağınızı şıklatmak kadar basit bir hareketle 2 kişiyi oldukça konforlu ve birbirlerini rahatsız etmeyecekleri şekilde ağırlayabilecek bir ranzaya dönüşüyor. Doc, sağladığı çok amaçlı kullanımla birlikte eşyaları sığdıramama sıkıntısını ve görüntü kargaşasını ortadan kaldırıyor.

Kanepeyi oluşturan malzemelerin seçimi, alandan kazanmak ve ekonomik olmak için, kanepenin fonksiyonelliği gibi pek akılcı değil. Malzeme seçiminde geri dönüşümü düşünmeyen Bonbon’un, Murphy bed (gizlenebilen, kapanıp yüklük içinde saklanabilen yatak) ve ranzayı birleştiren, benzer tarzda tasarımları sürdürülebilir materyaller kullanarak da yapması olası.

Görsel: Bonbon, YouTube