Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Akordeon Gibi Katlanabilen Kağıt Yatak

Akordeon Gibi Katlanabilen Kağıt Yatak

Pro Idee'nin kağıttan yatağı Extendable Flatpack Paper Bed, katlanarak kanepe olarak kullanılabiliyor ve kolayca taşınabiliyor.

Kitaplıkta saklanan taşınabilir tabure Bookniture ve masa ambalajından tabureye dönüşen Fold gibi projelerde, kağıttan nasıl yaratıcı mobilya tasarımları yapılabileceğine şahit olmuştuk. Katlandığında kalınlığı yalnızca 100 mm’ye inen Extendable Flatpack Paper Bed de kağıttan yapılmış, yer kaplamayan bir yatak olarak tasarımın ve malzemenin sınırlarını zorluyor.

Katla, kanepe olsun!

Tamamen kağıttan yapılmış Extendable Flatpack Paper Bed, yatağın gerektiğinde uzamasını veya kısalmasını sağlayan akordeon tarzı bir katlama mekanizması üzerine kurulu. Kağıdın dikey katmanı iki kişinin ağırlığını (300 kiloya kadar) kaldırabilecek kadar sağlam. Üzerinde rahatça uyumak veya katlayıp kanepe olarak kullanmak mümkün. Yatağın üzerindeki döşek de basıncı tüm yüzeye dağıtma işlevi görüyor.

Pro Idee tarafından tasarlanan katlanır yatak, sadece 14,5 kilogram ağırlığında. Yatağın oluklu mukavvadan yapılmış katlanabilir doğası, hafiflik ve kolay taşıma avantajı sağlıyor. Kullanımda olmadığı zamanlarda tamamen katlayıp dolabınızın arkasına gizleyebilirsiniz.

Görsel: Pro Idee