Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kamp İçin Pratik Bir Pişirme Seti

Kamp İçin Pratik Bir Pişirme Seti

Kampçılar ve açık havayı sevenler için tasarlanan Kombuis; ocak, tencere ve tavayı bir arada sunan, kolay taşınabilir ve pratik bir pişirme seti.

Kamp yapmayı sevenler için yenilikçi fikirler çok. Hamak, tente ve çadırı bir araya getiren çözümler, şipşak kahve süzgeçleri, katlanır kamp ocakları…  Kickstarter üzerindeki kampanyası yakın zamanda başarıyla sonlanan Kombuis de kampçılara yönelik pratik bir açık hava ocağı. Bir bira bardağı büyüklüğündeki bu ocak, tencere ve tavayı bir arada sunan, akıllıca tasarlanmış bir gereç.

Kombuis sayesinde hem ocak, hem tencere hem de kızartma tavanızı sırt çantanıza atmış oluyorsunuz. Üstelik bir termos büyüklüğünde olduğunda çantada fazla yer kaplamıyor. Kolay taşınabilen, tam bir pişirme seti olan Kombuis, açık hava düşkünleri için oldukça iyi bir çözüm sunuyor.

4 Parçadan Oluşuyor

Kombuis; silindir gövde, yan tüp, tencere/çanak ve tava/kapak ile 4 parçadan oluşuyor. Ocağın kurulumu oldukça basit. Yan tübü silindir gövdenin üzerindeki deliğe yerleştiriyorsunuz. Yakacak olarak odun parçaları ve çalı çırpı kullanabiliyorsunuz ve bunları yan tüp içerisinden yerleştirip yakabiliyorsunuz. Yakacağın etrafında dolaşabilen hava iyi bir ateş ortaya çıkmasını sağlıyor. Ocağın üzerine yerleştirilen ızgara sayesinde açık havada her istediğiniz yemeği pişirebiliyorsunuz. 45 derece açıyla yerleştirilen yan tüp içindeki odun ve çalı çırpı yandıkça içeriye kaydığından ocak hep yüksek verimle çalışıyor.

kombuis_kickstarter_bigumigu_12

kombuis_kickstarter_bigumigu_12

kombuis_kickstarter_bigumigu_

Çanak kısmı; ana gövde ve kapaktan oluşuyor. İsterseniz pişirme sırasında açabileceğiniz, sonrasında katlanabilen bir tutacağı bulunuyor. Kapak ise sadece tencere kapağı işlevine sahip değil, aynı zamanda yumurta, sote ve diğer kızartmalar için küçük bir tavaya dönüşebiliyor. Kapağın ağızlığı sayesinde içerisindeki sıvıyı boşaltmak da oldukça pratik.

Kombuis’in tüm parçaları ana çanağın içinde saklanabildiğinden hepsi bir arada duruyor ve taşıması kolay. Setin tamamı paslanmaz çelikten üretilmiş. Bu sayede açık havanın zorlu koşullarına dayanacak güçte.

Temmuz ayında teslimatına başlanacak olan Kombuis, kamp yapmayı sevenler için pratik ve zeki bir çözüm.

kombuis_kickstarter_bigumigu_ kombuis_kickstarter_bigumigu_ kombuis_kickstarter_bigumigu_12

kombuis_kickstarter_bigumigu_

Görsel: Kickstarter