Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Jaguar Köpek Sahipleri için Yolculuğu Kolaylaştıran Aksesuarlar Sunuyor

Jaguar Köpek Sahipleri için Yolculuğu Kolaylaştıran Aksesuarlar Sunuyor

Jaguar, evcil hayvanların yolculuklarını daha güvenli ve daha konforlu hale getirmek için rampadan mama kabına çok çeşitli ürünler tasarladı.

Evcil hayvanınız varsa ve uzun bir yolculuğa çıkmayı planlıyorsanız, bu üzerine düşünmeniz gereken bir konu haline gelebiliyor. Sizin rahatınız ne kadar önemliyse, onun rahatını da düşünerek hareket etmeniz gerekiyor. Müşterilerinin bu konuda daha rahat bir deneyim yaşamasını isteyen lüks otomobil üreticisi Jaguar, ürün yelpazesine farklı durumlara çözüm getiren evcil hayvan aksesuarları ekledi. Evcil hayvanlarınızın yolculuklarını daha güvenli ve daha konforlu hale getirmek için tasarlanan ürünler hem ayrı ayrı hem de paket olarak sunuldu. Bu ürünler araç kaplamalarının zarar görmemesini sağlarken, hayvanın da keyifli bir yolculuk yaşamasına yardımcı oluyor.

Jaguar tarafından tasarlanan evcil hayvan ürünleri; rampa, mama kabı, eşyaların bagaj bölmesinden girmesini önlemek için korumalık, kapitone astar gibi farklı seçeneklerden oluşuyor. Bu ürünler aracın devamlı olarak temiz bir görünüme sahip olmasını sağlarken, kolay çıkarılıp takılabilen yapısıyla temizlemek için büyük bir efor harcanmasının önüne geçiyor.

Portatif duş

Macerayı ve kirlenmeyi seven bir köpekle yaşayanlar ise; sunulan ürün yelpazesiyle onu istenilen her yerde temizlenmesini sağlıyor. Portatif el duşu olarak konumlandırılan bu ürün, köpeği temizlemek için yetecek kadar basınçlı suyu kullanmanıza imkan tanıyor. Hatta bu portatif el duşunun dağ bisikletlerinin ve dalgıç kıyafetlerinin temizlenmesi için de kullanılabileceği belirtiliyor.

Ayrıca evcil hayvanlar ve özellikle köpekler için Jaguar tarafından sunulan bu ürünlerin premium seçeneği de mevcut. Sunulan ürünleri toplu şekilde alacağınız paketlerde premium seçeneklerden birisini tercih ederek, kendinize ve evcil hayvanınıza dört dörtlük bir deneyim yaşama şansı verebilir, daha işlevsel evcil hayvan aksesuarlarına sahip olabilirsiniz.

Görsel: Jaguar