Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Evcil Hayvanlar Evde Yalnızken Neler Yapıyor?

Evcil Hayvanlar Evde Yalnızken Neler Yapıyor?

Google Nest kameralarının ve akıllı kapı zilinin vurgulandığı reklam filmlerinde evde yalnız kalan evcil hayvanların yaptığı yaramazlıklar eğlenceli bir dille paylaşılıyor.

Evini bir hayvan dostuyla paylaşan herkesin en az bir kere de olsa merak ettiği bir konudur evcil hayvanların insanlar evde yokken neler yaptığı? Eve dönüldüğünde kimi zaman ortalık savaş alanından çıkmış gibidir. Hele ki evi bir köpek ile paylaşıyorsanız halılar kaymış, vazolar kırılmış, cam çerçeve inmiş olabilir. Tabii kedilerin de aşağı kalır yanı yok. Peki biz evde yokken neler oluyor da evcil hayvanlarımız bu denli ortalığı karıştırıyor? Google da bu merak uyandıran içgörüden yola çıkarak hem Google Nest Cams’in özelliklerini tanıtıyor hem de sevimli canlıların evdeki zıpır anlarını hikayeleştiriyor.

Google Nest kameralarına takılan hayvanların sevimli anları

Tüm Google Home ürünleri Google Nest markası altında toplanıyor. Ev içindeki akıllı kameralar ve akıllı kapı zilleri de bu ürünler arasında. Arts & Letters Creative Co. tarafından Nest Cams için hazırlanan reklam filmlerinde ise herkesin merak ettiği o soru cevabını buluyor. Hayvanlar evde tek kaldığında neler yapıyor?

Şirket; akıllı ekranlar, akıllı hoparlörler, duman detektörleri, kameralar, akıllı kilitler gibi akıllı ev cihazları ekosistemini oluşturan Google Nest için bir dizi reklam filmi yayınladı. Lava Dog, Jumping Jack, Going Viral, Omg Omg ve Backyard Bandit başlıklı filmlerin her birinde Google Nest tarafından kayıt altında alınan gerçek görüntüler kullanılıyor. Hayvanların evde ya da evin bahçesinde çılgınca eğlendiği sahneler seslendirmeler sayesinde daha anlamlı ve neşeli bir hal alıyor. Bu sırada da Google Nest Cams’in makine öğrenimiyle desteklenen algı algoritmasına ve verandadaki faaliyetleri tanımlayabilen akıllı kapı zillerine de vurgu yapılmış oluyor.

Google, kampanyasıyla birlikte Nest Cams tarafından yakalanan evcil hayvanların ilginç anlarını #CaughtOnNestCam etiketiyle paylaşmaya davet ediyor.

Künye

Müşteri: Google
Ajans: Arts & Letters Creative Co.

Görsel: YouTube