Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Evcil Hayvanlara Göz Kulak Olan Gezici Kamera

Evcil Hayvanlara Göz Kulak Olan Gezici Kamera

VAVA tarafından tasarlanan evcil hayvan kamerası VAVA Mobile Pet Cam, tüylü dostlarınızla uzaktan gerçek zamanlı iletişim kurma imkanı tanıyor ve onlara siz yokken arkadaşlık ediyor.

Teknoloji, can dostlarımızın bakımında fayda sağlayacak, onların iyiliğini düşünen yeniliklerle yardıma koşuyor. Akıllı kemik Wickedbone, evcil hayvanların kaybolmasını önleyen tasma Tractive GPS ve gürültü geçirmeyen köpek kulübesi buna örnekti. VAVA Mobile Pet Cam de uzaktayken bile kedi ve köpeklerinizle bağlantıda olabileceğiniz bir evcil hayvan kamerası tasarladı. Tank paleti gibi tasarlanmış tekerleri üzerinde gezinenVAVA Mobile Pet Cam’inca en önemli özelliği diğer güvenlik kameralarının göremediği noktaları da görüntüleyebilmesi.

Gerçek zamanlı, sesli ve görüntülü bağlantı

VAVA Mobile Pet Cam, yalnızca hayvan sahiplerine uzaktan gerçek zamanlı bağlantı sağlamakla kalmıyor. Aynı zamanda tüylü dostlarımızla oyun oynayarak onları meşgul ediyor. Böylece evde olmadığınızda yaşadıkları can sıkıntısı ve endişe halinden uzak kalıyorlar.

VAVA Mobile Pet Cam ile tüylü dostunuza atıştırmalıklar verebilirsiniz

Robot kamera parke zemin, karolar, halılar ve benzeri tüm yüzeyler üzerinde hareket edebiliyor. Ayrıca çarpma ve düşme risklerini tespit eden akıllı bir sisteme sahip olan kamera, evin içindeki engellere çarpmadan ve basamaklardan düşmeden ilerleyebiliyor.

Kamera, mobil uygulamayı kullanarak evcil hayvanınızı odadan odaya takip edebiliyor. Kameraya uzaktan erişilebilmesi, sahiplerinin evcil hayvanlarıyla karşılıklı sesli iletişim kurmasına imkan tanıyor. Hatta onlara kameranın alt kısmına yükleyeceğiniz atıştırmalıklardan ikram edebiliyorsunuz. Eşyalara zarar verdiklerini gördüğünüzde kameradan onlara seslenip yapamamaları için komut verebiliyorsunuz. Gerçek zamanlı havlama uyarısı özelliğiyle köpeğiniz havladığında telefonunuza bildirim geliyor. Bu sayede acil durumlardan da haberdar olabiliyorsunuz.

Wi-Fi özelliği ile iOS ve Android uygulamaları kullanıcılara 1 GB bulut depolama sistemini kullanarak görüntüleri ve sesleri gerçek zamanlı olarak görme ve dinleme, kaydetme ve paylaşma seçenekleri sunuyor. 30 FPS hızında olan 1080 piksel kamera, gece görüşü özelliği ve 120 derece geniş açılı lenslerle donatılmış. 5,000 mAh lityum iyon pil, tek şarjla 8 saat çalışıyor ya da 7 gün boyunca beklemede kalabiliyor.

VAVA’nın evcil hayvan kamerası, Indiegogo’da geçtiğimiz ay hedeflediği fonun %180’ini toplamış. Ön sipariş fiyatı ise şu anda 159 dolar.

Görsel: Indiegogo