Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Chanel Rengarenk Koreografi ile Yeni Kokularını Seçiyor

Chanel Rengarenk Koreografi ile Yeni Kokularını Seçiyor

Chanel, yönetmenliğini Jean-Paul Goude'nin üstlendiği ve 4 farklı parfümün, 4 farklı kadın dansçı tarafından temsil edildiği "Yeni Bir Şans Ver" sloganıyla yeni reklam filmini yayınladı.

Her yıl hazırladığı takvimler ile adından söz ettiren Pirelli, 2019 yılını hayallerinin peşinden koşan 4 kadının hikayeleri üzerine kurgulamış ve bu yılın takvimini ünlü fotoğrafçı Albert Watson‘ın çektiği film karesi tadındaki fotoğraflarla süslemişti. Gigi HadidJulia GarnerMisty Copeland ve Laetitia Casta tarafından canlandırılan bu dört filmle bir küçük hikaye anlatmayı başaran takvim “Dreaming” teması etrafında oluşturulmuştu. Geçtiğimiz günlerde de, Chanel benzer bir bakış açısıyla dört kadın ile sembolize edilen dört parfümü için “Chance” temasıyla sevenlerini yeni bir şans vermeye davet ediyor.

Yönetmenliğini Jean-Paul Goude‘nin üstlendiği reklam filmi, dans seçmelerinden bir sahneyi gözler önüne getiriyor. Her bir dansçının bir parfümü temsil ettiği seçmelerde, 126 kişi arasından en iyi 4 dansçı yani en iyi 4 parfüme karar verilmeye çalışılıyor. Adeta bir dans tiyatrosunu andıran bu gösterişli reklam filminin koreografisini, Sia’nın Chandelier videosunun da koreograflığını üstlenen Ryan Heffington yaptı. Filmde kullanılan şarkı ise Tropkillaz ve Sam Spiegel’in yeni piyasaya sürdüğü hip-hop şarkısı Perfect.

4 Kadın Dansçı 4 Chanel Chance Parfümü

Her bir kadının farklı bir kokuyu temsil ettiği reklam filminde 4 kadın yani 4 koku seçildi. Yasemin ve gül karışımı bir aromayla Abby Champion, yumuşak ve kapsayıcı bir kokuyu; yasemin, pembe biber ve paçuli yağı karışımı bir aromayla Camille Hurel, beklenmedik ve çiçeksi bir kokuyu; yasemin, ağaç kavunu ve tik ağacı karışımı bir aromayla Ysaunny Brito; enerji veren, canlılık katan bir kokuyu; yasemin, greyfurt ve kan portakalı karışımı bir aromayla Rianne Van Rompaey, canlılık veren lezzetli bir kokuyu temsil ediyor.

Görsel: Youtube