Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Droga5’ın Supreme Logolu Yılbaşı Kartlarıyla Evsizlere Destek

Droga5’ın Supreme Logolu Yılbaşı Kartlarıyla Evsizlere Destek

Droga5 LondonSupreme Ball Point'i kullanarak Supreme'in logosunu çizerek hazırladığı Noel Kutlama Kartları ile evsizlere destek oluyor.

McCann Londra tarafından Doctors of the World (DOTW) için hazırladığı ve Cannes Lions’ta ödül alan, arka planında 2016 yılında çekilmiş gerçek savaş fotoğrafları bulunan Noel için hazırlanmış kartpostallarını hatırlarsınız. Bu kartpostallarla Orta Doğu’da yaşanan savaş ve çatışma ortamına dikkat çekilirken, bölgedeki çalışmalarına devam eden insani ve tıbbi yardım kuruluşu DOTW için de destek sağlanmıştı. Droga 5 Londra‘da evisizliğe son vermek için çalışmalarını yürüten yardım kuruluşu Shelter için benzer bir strateji kullanarak yılbaşı tebrik kartları hazırladı.

Herkes Bir Supreme’i Olsun İstemez Mi?

Bu kampanya için sevilen sokak giyim markası Supreme‘in ikonlaşan Barbara Kruger stili logosu, eğlenceli bir yaklaşımla Noel Kutlama kartlarının üzerini süsledi. Eleştirel bir bakış açısıyla bakıldığında Droga5 Londra’nın tüketim çılgınlığına ince bir gönderme yaptığını kabul etmek gerekir. Hasan Minhaj’ın Netflix için hazırladığı Patriot Act programında derinlemesine incelenen Supreme, ürünleri satışa çıktığında kapısında saatlerce bekleyen uzun kuyruklara sebep olan markalardan biri. Sokak giyim tarzında ikon haline gelen logoyu, markanın tasarladığı şişme koltuk, alet çantası, boğaz pastili kutusu ya da melodika gibi farklı ürünlerin üzerinde olduğu kadar, sevenlerinin vücutlarında da görmek mümkün. NBA oyuncusu, Cleveland Cavaliers’de forma giyen J. R. Smith III‘nin bacağında taşıdığı dövmesi buna iyi bir örnek.

View this post on Instagram

#Work #SupremeTeam

A post shared by JR Smith (@teamswish) on

Droga5 London Real Supreme Christmas Cards kampanyası için, markanın satışa sürdüğü orijinal kalemi Supreme Ball Point‘i kullanarak Noel kartları hazırladı. Bu kartpostalların üzerinde Supreme’in logosunu kullanan Droga5 London, kartları 5-50 pound skalasında satışa sundu. Satıştan elde edilecek gelir Londra ve İskoçya’da evsizlikle savaşan Shelter yardım kuruluşuna bağışlanacak. ”Teknik olarak Supreme olan ama kanunen olmayan” Noel Kart koleksiyonuna buradan ulaşabilir, siz de evsizliğe son vermeye ironik bir yolla destek olabilirsiniz.

View this post on Instagram

The Droga5 London agency Christmas card collection. Ever dreamt of owning a piece of Supreme, but could never quite win the online quickest finger competition? Or just never fancied queuing up for hours outside the store in the freezing cold? Well this Christmas Droga5 London have made it easier for you to score some hot merch with zero hassle. It's our gift to you. We bought a Supreme ball point pen and used its Supreme ink to produce a limited edition collection of Supreme Christmas cards. Now you can have your very own technically but not legally Supreme product. With all sale proceeds donated to the homelessness charity, Shelter. These cards are in no way affiliated with or endorsed by Supreme. All proceeds go to charity. Link in bio

A post shared by Droga5 London (@d5london) on

Künye:
Reklam ajansı: Droga5-London
Sanat Yönetmeni: Frazer Price, Charlene Chandrasekaran

Görsel: Real Supreme Christmas Cards, Twitter, Instagram