Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
iPhone ile Çekilen Yakın Plan Su Damlacıkları

iPhone ile Çekilen Yakın Plan Su Damlacıkları

olloclip lens aracılığıyla su damlacıklarındaki yansımaları fotoğraflayan Dawn Denfeld, Instagram'a yeni katılan Apple'ın öne çıkardığı sanatçılar arasında yer aldı.

Dawn Denfeld, kendisine dejeneratif spinal artrit teşhisi konulduğunda çok fazla yürüyüş gerektirmeyen bir hobi aramaya koyulmuş. Böylece iPhone’u ile yakın plan fotoğraflar çekmeye başlamış. En çok hoşlandığı şey ise bahçesindeki çiçeklerin, kara hindibaların ve örümcek ağlarının üzerinde biriken su damlalarındaki yansımaları ve kırılmaları çekmek olmuş.

Dawn, mobil lens alanında “dünyanın en çok ödül alan markası” sloganıyla tanıtılan olloclip marka lenslerle makro çekim yapıyor. Bir kullanıcı olarak Dawn da Instagram profilinde olloclip’in piyasadaki en iyi lens olduğunu ifade etmiş. olloclip’in yalnızca Apple’ın mobil cihazları için lens üreten bir marka olduğunu da belirtelim. Dawn’ın yakın plan çekilmiş su damlacıklarını paylaştığı Instagram profili, 7 Ağustos’ta #ShotoniPhone kampanyasının podyumu olarak Instagram’a katılan Apple tarafından da öne çıkarılmıştı.

Golden Fire #abstract #waterdrops #shotoniphone7 #olloclipmacro #ollocliplens #olloclip #iphoneonly

A post shared by Dawn (@dawn_denfeld) on


Flowers in Water #macro #watercolor #waterdrops #shotoniphone7 #olloclip #macro #iphoneonly #iphone

A post shared by Dawn (@dawn_denfeld) on

Technicolor #waterdrops #watercolor #macro #iphoneonly #olloclip #colorful #shotoniphone7 #iphone7

A post shared by Dawn (@dawn_denfeld) on



Görsel: Instagram