Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
iPhone 11 Pro ile Kayaların Arasında Bir Vadi Yolculuğu

iPhone 11 Pro ile Kayaların Arasında Bir Vadi Yolculuğu

Apple, iPhone 11 Pro kamerasının hünerlerini YouTube üzerinden yayınladığı A journey into the Valley of Fire başlıklı videosu ile göstermeye devam ediyor.

Apple, iPhone 11 Pro ile sahip olduğu lensin meziyetlerini göstermeye devam ediyor. Marka, iPhone 11 Pro’nun Shot on iPhone serisinde bulunan diğer modellere nazaran ne gibi avantajlar sunduğunu Snowbrawl filmi ile göstermişti. Bir abi ile kardeşin kartopu savaşının işlendiği ve bol bol aksiyon sahnelerin bulunduğu kampanyayı Deadpool 2 ve John Wick filmleri ile bilinen David Leitch yönetmişti. James Thornton ve Donghoon Jun tarafından hazırlanan Experiments IV: Fire & Ice başlıklı deneysel videoda ise ateşin ve buzun farklı formlarda büyüleyici görüntülerinin yakın çekimleri yer alıyordu.

iPhone 11 Pro Aztek kumtaşı kayalarının arasında bir yolculuğa çıkıyor

Apple’ın 22 Şubat’ta YouTube sayfasında yayınladığı iPhone 11 Pro ile çekilen bir diğer video A journey into the Valley of Fire oldu. Yaklaşık 186 kilometrekarelik alanı kaplayan Valley of Fire Eyalet Parkı’nda gerçekleşen çekimlerde birçok etkileyici sahne bulunuyor. Park, ABD’nin Nevada eyaletinde yer alıyor. Aztek kumtaşı kayalarının 150 milyon yıl boyunca su ve rüzgar ile şekillenmiş olması filmin büyüleyici bölümü oluşturuyor. Kanyonların, ilginç taş oluşumların ve renkli dönen kayaların bir araya geldiği vadideki oluşumların her biri hayal gücünü tetikliyor.

Anıtsal bir değeri olan jeolojik sürecin kalıntıları, iPhone 11 Pro’nun ultra geniş açılı kamerası kullanılarak çekildi. 4K video özelliği kullanıldı. Modelin 12 MP üç kamerası vadide yer alan taşların ve yansıyan ışığın tüm detaylarını yakalıyor. Geniş çekim özelliği sayesinde farklı açılardan nefes kesici görüntüler elde ediliyor.

Her birinin eşsiz bir yapıya sahip olduğu kayalarda parlak ve canlı renkler ön plana çıkıyor. Aztek kumtaşı kayalarının iPhone 11 Pro kamerasına yansıyan sahnelerini aşağıdan izleyebilirsiniz. Hiçbir ayrıntıyı kaçırmamak ve milyon yıl içerisinde gerçekleşen değişimin sonucunda ortaya çıkan taşların doğal güzelliğinin keyifine varmak için sık sık videoyu durdurmak isteyebilirsiniz.

Görsel: YouTube