Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
iPhone 11 Pro ile Çekilen Aksiyon Dolu Kartopu Savaşı

iPhone 11 Pro ile Çekilen Aksiyon Dolu Kartopu Savaşı

Apple, David Leitch'in yönetmen koltuğunda oturduğu aksiyon dolu film Snowbrawl ile iPhone 11 Pro kameralarının meziyetlerini gösteriyor.

Apple, Shot on iPhone kampanyası ile telefonlarının kamerasının özelliklerini göstermeye devam ediyor. Kampanyalarında ürünlerinin özelliğini dolaylı yoldan gösteren marka 2 Aralık’ta YouTube sayfasından yayınladığı son tanıtım videosu ile iPhone 11 Pro’nun yeteneklerini gösteriyor.

Deadpool 2 ve John Wick filmlerinin yönetmen koltuğundaki David Leitch aksiyon dolu kartopu savaşının anlatıldığı Snowbrawl isimli reklam filmin yönetmenliğini üstlendi. Apple, iPhone 11 Pro’nun 4K video özelliğini ve üçlü kamera sistemini aksiyon dolu bir kartopu savaşı filmi ile gösterdi. Yönetmen David Leitch ve sinematograf Robert Elswit, genç bir kızın ve abisinin oyuncak ayıcık için verdiği savaşı dramatize ederek içerik kalitesini yükseltiyor.

iPhone 11 Pro kameralarının kalitesi ortaya çıkıyor

Film, uçan kızaktan saldırı tekniklerine kadar farklı aksiyon sahneleri barındırıyor. Abi ve kardeşin takımları arasında geçen savaşta iPhone 11 Pro’nun 12 MP üç kamerası da (Ultra Geniş, Geniş ve Telefoto) çekim kalitesini arttırıyor. 4K 60 fps’te çekilen filmde ağır çekim sahneler de bulunuyor. Video, Apple’ın iPhone 11 serisinin lansmanında da vurgulandığı gibi “Bir akıllı telefondaki en yüksek kaliteli video” yazısı ile sona eriyor.

Apple filmin kamera arkası görüntülerini de yayınladı

Sahnelerin tamamı iPhone 11 Pro ile çekilmiş olsa bile filmin çekimi için profesyonel bir film seti kurulmuş. Apple da kamera arkası görüntüleri ile bu durumu gizlemediğini gösteriyor. Apple, Snowbrawl filmi ile iPhone’un sinema kameraların yerini alabileceğini iddia etmiyor. Ancak iPhone 11 kameralarının yüksek kalitede video çekebiliyor oluşu yaratıcı işler gerçekleştirmek için kullanıcılara alternatif bir seçenek sunuyor. Böylelikle filmden çıkmış gibi duran 90 saniyelik sahne için büyük kameralara ihtiyaç duyulmadığını göstermiş oluyor.

Leitch, kamera arkası çekimlerinde portatif bir kamera kullanmanın avantajlarına değiniyor. “Büyük film kameralarıyla taklit etmesi zor şeyleri, örneğin klasik Kung Fu kompozisyonunu, çok hızlı ve kolay bir şekilde yapabildik.” diyor.

Shot on iPhone 11 Pro – Snowbrawl videosu üç gün gibi kısa bir süre içinde 21 milyonun üzerinde izlendi. Filmin kamera arkası görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Görsel: YouTube