Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tabakta Kalan Son Nacho’yu Kapma Savaşı

Tabakta Kalan Son Nacho’yu Kapma Savaşı

Taco Bell, yeni ürünü için yayınladığı reklam filminde aksiyon filmlerini aratmayacak sahnelerle son nacho için savaşan arkadaşları konu ediniyor.

Sevdiğiniz bir yemeğin sonunu arkadaşlarınızla veya ailenizle paylaşır mısınız? Ya da tabakta kalan son atıştırmalık için en fazla ne yapabilirsiniz? Fast Food restoranı Taco Bell bu sorunun cevabını verecek bir kampanya hazırladı. Büyük Nacho Party Packs ürünü için hazırlanan “Nacho Fight” isimli kampanya Deutsch LA imzası taşıyor.

Az nacho kaldıysa arkadaşlık ikinci planda kalır

Aynı zamanda Deadpool 2 filminin de yönetmeni olan aksiyon yönetmeni David Leitch tarafından yönetilen reklam filmi Hollywood filmlerini aratmayacak aksiyon sahnelerine sahip. Oldukça sakin bir şekilde başlayan reklam filmi 3 arkadaşın tabakta kalan son nacho için verdiği savaş ile bambaşka bir boyuta taşınıyor. Tabaklar kırılıyor. Yastık tüyleri havada uçuşuyor. Evin altı üstüne geliyor. Bu yetmezmiş gibi son kalan nacho için çılgınlarca savaşan arkadaşlar kavga sırasında absürt bir şekilde evin duvarını yıkıyor ve bir anda kendilerini komşularının salonunda buluyor.

Komşularını salonda büyük Nacho Party Packs yerken bulan üç arkadaş kavgayı kesip gözleri ile nacho’ları süzmeye başlıyor. Marka, nacho’ların arkadaşların keyifli vakit geçirebileceği bir aperatif olabileceğini göstermiş oluyor. Ancak eğer az nacho kaldıysa bu arkadaşlık hemen düşmanlığa da dönüşebilir mesajını eğlenceli şekilde gösteriyor.

Aksiyon sahneleri ile bezeli reklam filmine, 1961 yapımı romantik komedi The Parent Trap filminde Hayley Mills’in seslendirdiği Let’s Get Together parçası eşlik ediyor. Hareketli parça ile birlikte ortaya bir hayli eğlenceli ve heyecanlı sahneler çıkıyor.

Künye

Müşteri: Taco Bell
Kıdemli Başkan Yardımcısı: Tracee Larocca
Ajans: Deutsch LA
CCO: Brett Craig
Yaratıcı Yönetmen: Travis Swingler
Sanat Yönetmeni: Micah Wilkes
Metin Yazarı: Ryan Schade
Prodüksiyon Şirketi: Minted Content
Yönetmen: David Leitch
Prodüksiyon Şefi: Diego de la Maza
Tasarım Direktörü: Jean-Lou Renoux
Düzenleme: Whitehouse / Steelhead
Müzik: Hayley Mills / Lets Get Together

Görsel: YouTube