Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
MAPFRE Sigorta DüşleYaşa Blog’uyla Hayallere İlham Olacak

MAPFRE Sigorta DüşleYaşa Blog’uyla Hayallere İlham Olacak

MAPFRE Sigorta, DüşleYaşa blog'undaki yeni seri ile düşlerini gerçekleştirmiş insanların hikayelerini anlatarak hayallerine ulaşmak isteyenlere ilham oluyor.

Hayalleri ve hedefleri gerçekleştirmek onlara ne kadar inandığınızla ve ne kadar düşleyebildiğinizle ilişkilidir. İnsanın kendini ve yapabileceklerini keşfetme arzusu tetikleyici bir güç. Tabii düşlenen hayata ulaşmak için çok çalışmak ve pes etmemek gerekiyor.

Düşlenen hayale ulaşıldığı zaman yaşanan duygular kadar o yol boyunca yaşanılan hisler de insanı hedeflerin peşinden koşmaya itiyor. Kurulan hayal ne kadar büyük olursa uğrunda atılması gereken adımların sırası, izlenmesi gereken rota da o kadar önem kazanıyor. Yolculuğun keyfi hedefe ulaşmaya yaklaştıkça bir o kadar artıyor.

MAPFRE Sigorta’dan ilham verici hikayeler serisi

MAPFRE Sigorta düşlerini ve hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere ilham olacak bir kapı açıyor. DüşleYaşa isimli blog sitesinin lansmanını yapan MAPFRE Sigorta ilham verecek düş hikayelerini video serisi ile bir araya getiriyor. Video serisinin ilk bölümünde jeofizik mühendisliği okumasına rağmen karikatürist olmayı düşleyen ve en nihayetinde bunu başaran Alpay Erdem yer alıyor.

Hayallerinin peşinden giden ve asla pes etmeyen isimlerin hikayeleri

Serinin her bölümünde, tanınmış ya da daha önce adını duymasanız bile tanıdığınıza mutlu olacağınız isimlerin hikayelerine yer veriliyor. Çeşitli mesleklerden başarılı insanların hayallerine ulaşmak için girdikleri yolda yaşadıkları deneyimlere şahit olma fırsatı veren video serisi, yüzlerde tebessüm oluşturacak.

Hikayelerinde kimi zaman heyecanlı kimi zaman zorlayıcı yollardan geçmiş olsalar da asla pes etmeyi düşünmeyen bu isimler yaşadıklarını ilham verici bir şekilde aktaracak. Yayınlanan ve yayınlanacak olan videoları takip etmek için mapfre.com.tr/blog adresini ziyaret edebilirsiniz.

Reklamveren: MAPFRE Sigorta
İçerik Ajansı: Contentus İçerik Ajansı
Prodüksiyon Şirketi: Basefade
Yapımcı: Aytaç Bilgin
Yönetmen: Mehmet Ali Ergin

Görsel: DüşleYaşa